Linn Ahlborgs fans attackerade föräldrarnas VIP-bord

- 03/02/2020, 17:27 -

Linn Ahlborg var ute tillsammans med sina föräldrar för att se bandet Bolaget uppträda på en klubb i Gävle. Men det hela slutade inte som de tänkt sig. Föräldrarnas bord blev nämligen attackerat av andra gäster.

Linn Ahlborg, 20, är inte bara en av landets största YouTubers. Linn har även en familj som nästan är lika kända dom. Detta efter att hon låtit sina fans följa med på familjens alla äventyr och händelserika vardag. 

Linns bror William Ahlborg, 21, är (utöver hockeyhunk på heltid) med i ett band som heter Bolaget som snabbt blivit oerhört uppskattade av publiken. Förra helgen var det därför dags för Bolaget-killarna att uppträda på en klubb i Ahlborg-familjens hemstad Gävle.

Linn berättar i sin senaste video att hela familjen bestämde sig för att ta med sig ett gäng vänner för att finnas där som stöd och dansa loss. 

Linn Ahlborg
Linn peppade inför utgången. Bildkälla: Youtube

Sagt och gjort så hade familjen Ahlborg bokat VIP-bord kvällen i ära. 

Men det hela slutade inte alls som tänkt. Redan efter någon timme så slutade Linn att dricka alkohol för att istället hålla koll på sina föräldrar. Detta då deras bord blev fullkomligt översvämmat med folk. Vissa slet även i deras kläder och drack av deras drinkar.

Linn stod tätt intill sin mamma (som härligt nog såg ut att ha det trevligt trots omständigheterna). Bildkälla: Youtube

Linn kände sig obekväm med att folk filmade med blixt, drog i hannes pappa och drack av familjens sprit. Hon publicerade därför en vädjan till sina följare på youtube om att tänka till nästa gång. 

– Jag, mamma och pappa kände oss som djur i bur på en cirkus. Jag vill inte låta dryg men vi hade konstant ögon på oss, folk pekade och filmade, De slängde in sig i vårt sällskap och vid nått tillfälle slog sig folk ned och började dricka av drickan som pappa hade betalat, berättar Linn.

– Jag har ju hypat den här kvällen för Williams skull men jag är verkligen inte van det här. Jag glömmer av att man är en offentlig person så när någonting sånt här händer blir jag stressad och kan inte slappna av. Det var synd att jag inte kunde göra det igår då 100 pers sliter och drar i min pappa, säger Linn. 

Vi får hoppas att nästa utekväll blir bättre för familjen Ahlborg.