Philippe om bråken med Bianca Ingrosso: "Jävligt ocharmigt"

- 06/02/2020, 09:02

Det är i Dplays "Bianca 25 – Årets fest" som Bianca Ingrossos pojkvän Philippe Cohen öppnar upp sig om bråken som paret har ibland.

Influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 25, är officiellt tillsammans med Philippe Cohen, 25, igen. Han syns då och då på hennes Youtubekanal och när Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 52, nyligen hade premiär för sin show "Hybris" så strålade Bianca och Philippe framför fotograferna.

Men precis som i de flesta förhållanden så bråkar Bianca och Philippe då och då. I en frågestund på Instagram avslöjade Bianca nyligen vad det oftast är som får bägaren att rinna över. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon menade då att det handlade om allt från dålig kommunikation via "gammal skit" och svartsjuka till vardagsproblem som städning. Bianca har tidigare berättat att hon kan ha ett något hett temperament – och det är något som Philippe menar stämmer till hundra procent.

I spinoffen "Bianca 25 – Årets fest" på Dplay får vi följa Bianca före, under och efter sin påkostade och kändistäta 25-års fest. I avsnittet får vi dessutom se Bianca och Philippe förberedelser. Han ska raka sig och hon fixa håret, och givetvis är det kris i Paris när inte alla de klänningar som Bianca har beställt har kommit fram...

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har en något kort stubin. Bildkälla: Dplay

"Hon tokbölar"

Philippe berättar att Bianca då och då kan få riktiga utbrott. 

– Hon får primalutbrott. Primalskrik. I hennes fall är det liksom…hon skriker, slår i luckorna och sen så hittar man henne i ett annat rum och då sitter hon och tokbölar. Sen kommer hon alltid och är gullig och skäms efter och ska krama en, pussa en och be om ursäkt och så, berättar han i “Bianca 25 – Årets fest”.

– Det är jävligt ocharmigt och gulligt på samma gång, konstaterar han.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen på hennes 25-års fest. Bildkälla: DPlay

Se mer i klippet ovan.

"Bianca 25 – Årets fest" sänds på Dplay