Bianca Ingrossos blodchock: "Fick be om hjälp på restaurang"

Det var under förra veckan som Bianca Ingrosso var på väg hem från frisören – men det hela slutade inte alls som hon tänkt sig.


Bianca Ingrosso, 25, är mint sagt inne i ett riktigt jobb mood för tillfället. 

Flera dagar i veckan spenderas på CAIA-kontoret, hon filmar dagligen för Wahlgrens värld samt uppdaterar sin YouTube-kanal flitigt. 

Det var förra året som Bianca och vännen Alice Stenlöf bestämde sig för att lägga ned succépodden "Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B". I podden öppnade tjejerna verkligen upp sig och bjöd lyssnarna på massor av smask från sin vardag. 

Men man kan gott säga att Bianca nu ersatt podden med sin YouTubekanal då hon bjuder på mycket hemligheter och småfix från sin vardag. Inte minst i hennes senaste video. 

"Måste gå in och ta hjälp"

Denna gång befinner sig Bianca på en frisörsalong där hon är och klipper sig. På vägen hem pratar hon till kameran och berättar om sin dag då hon plötsligt utbrister "Åh nej, nu blöder jag igenom" följt av "Jag måste nog gå in på restaurangen Nybrogatan för att hämta papper från toaletten som jag kan linda runt trosan". 

Bianca visar upp sina träningsbyxor som hon lagt i handfatet då tvättstugan var full. Bildkälla: Youtube

Väl hemma i lägenheten visar hon upp att hon lagt sina byxor i blöt med fläckborttagningsmedel på. 

– Det är fullt i tvättstugan och jag har ingen tvättmaskin så det var ju bara ett att göra, sa hon skämtsamt. 

I kommentarsfältet hyllas Bianca av sina fans som skriver att hon tar bort skammen kring mens genom att prata om det på ett så lättsamt sätt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!