Tittarkaos efter premiären av Big Brother 2020 : "Förjävligt"

- 11/02/2020, 12:30 -

Det var under måndagen som premiären av Big Brother 2020 gick av stapeln. Men trots att tittarna är överlyckliga över att programmet är tillbaka så fanns ett missnöje över beslutet att ha med en person som är känd sedan tidigare.

Det var under gårdagen som Big Brother gick av stapeln, och hypen – ja den har varit total. 

12 deltagare låstes in i det nyrenoverade huset och de personer som lyckas stanna där i 100 dagar har chansen att vinna en miljon kronor. Men redan nästa vecka skjutsas det in mer folk och redan denna vecka kommer tävlingar att äga rum i huset vilket avgör vilka deltagare som hänger löst och inte. 

Tillhör man ett lag som hänger löst betyder det att makten ligger hos tittarna som då får ringa och rösta för att få just sin favorit kvar inne i huset. 

Och det är den här delen som har rört upp mycket känslor. 

En av årets deltagare har nämligen en stor fanbase som kommer kunna finnas där som svårslagen support när det kommer till utröstningarna.

Youtube-profilen Antonia ”Anty” Johnson, 28 har över 300 000 följare som följer henne dagligen. Både i kommentarsfält och i omröstningar ser man redan nu att Anty har ett majoritetsstöd ute i stugorna. Detta har fått många andra tittare att se rött. På Big Brothers Instagram haglar nu kommentarerna. 

Anty
Anty driver en Youtubekanal som har omkring 200 000 prenumeranter. På Instagram följs hon av ännu fler. Bildkälla: Youtube

"Hur tänkte ni nu? Hon har 317 000 som följer henne – och som såklart kommer att rösta på henne om hon blir nominerad. Är det inte jävligt orättvist mot de som inte är kända? Hon har ju i princip redan vunnit hela skiten"

"Jag som var taggad på Big Brother. Nu vet man ju vem som kommer att vinna."

"Förjävligt att det är en som går in med en otroligt stor fördel som de andra inte har"

"Hon är säkert en fantastisk person men det spelar ingen roll. Nu blir det otroligt orättvist i och med att hon har över 300 000 följare". 

Produktionen har inte kommenterat kritiken.