Känner du igen Mergim Feka i Big Brother? Det är inte så konstigt

- 12/02/2020, 11:01

Mergim Feka är en av alla deltagare som ställer upp i årets Big Brother. Känner du igen honom? Ja, det är inte så konstigt...

Äntligen har Big Brother 2020 dragit igång och som vi har väntat! I måndags stegade tolv stycken deltagare in som hoppas på att i slutändan fara hem med en miljon kronor.

Men tänkte du att det var någon som stack ut från mängden? Ja, det är faktiskt inte så konstigt. Bland de tolv deltagarna fanns nämligen Mergim Feka, 21.

Mergim Feka
Mergim Feka är med i Big Brother 2020. Bildkälla: @mergimfeka/Instagram

Stor på TikTok

Det är nämligen så att du kanske känner igen Mergim från den otroligt populära plattformen TikTok, där Mergim kan stoltsera med hela 42 000 följare.

Inte nog med det så har TikTok stjärnan fått över hela 450 000 likes på sina uppladdningar. En hel del så att säga. På plattformen lägger Mergim upp allt från klipp där han sjunger till roliga sketcher.

Vem vet, han kanske bjuder på lite skönsång i årets Big Brother? Vill du följa honom på TikTok så hittar du honom på @mergim.feka.

Det här är Mergim Feka

Men för er som inte vet vem Mergim är så är han 21 år gammal och kommer från Hässleholm. Mergim jobbar till vardags på lager och som bartender.

Han beskriver sig sig själv som sprallig, rolig och säger att han är extremt lättskrämd, i ett pressmeddelande.

MER: Känner du igen Kim Kamal i Big Brother? Det är inte så konstigt