- Foto: Stella Pictures

Därför väljer Annica Englund att inte visa pojkvännen

Annica Englunds pojkvän visas fortfarande väldigt sparsamt på hennes sociala medier – trots att de flesta som är insatta redan vet vem han är. Men nu berättar hon att det finns en tanke bakom det hela.


Influencerprofilen Annica Englund, 29, flyttade nyligen till staden Calgary i Kanada. Anledningen till att hon lämnade Sverige är nämligen att Annica har träffat sitt livs stora kärlek – den svenska hockeystjärnan Elias Lindholm, 25. 

Han spelar i NHL-laget Calgary Flames och både kärlekslivet och karriären blomstrar för hockeyhunken. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hans rejäla miljonlön – han drar nämligen in 43 miljoner kronor per år.

Med jämna mellanrum släpper Annica sina följare lite närmare inpå och har därför titt som tätt Q/A:s på sin YouTube-kanal. Där berättar hon bland annat om sin relation, sin träning, resorna till Sverige och arbetet med musiken. 

En fråga som Annica ofta får handlar om varför hon väljer att visa sin pojkvän så sparsamt. Han har nämligen bara dykt upp på ett par fåtal bilder på hennes blogg. 

– Ni är många som frågar denna fråga 'Varför visar du inte upp din pojkvän på dina sociala medier trots att de flesta vet vem han är". Och så här är det, han har inte sagt till mig att han inte vill synas utan, jag har ju haft en offentlig relation förut och för mig har inte det varit en jättepositiv upplevelse utan jag kan tycka att det är skönt att kunna skilja på sitt privatliv och sina sociala medier så på mina sociala medier så handlar det om mig haha, säger Annica. 

– Vår relation är nu mellan oss och det är väldigt skönt att ingen annan lägger sig i. Vill man se mer av honom får man gå in på hans sociala medier, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!