Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så många cigaretter tog Big Brother-Sami in i huset

- 12/02/2020, 10:16 -

Big Brother 2020 är i full gång och för att förbereda sig inför denna resa valde några av deltagarna att ta med sig både cigg och snus. Och någon som hade med sig mycket – det var Sami.

I måndags var det premiär för "Big Brother" i TV4 och under dagen har kanalen släppt namnen på de 12 deltagarna. En av de färgstarka karaktärerna som tävlar om en miljon kronor är den 25-åriga lastbilschauffören Sami Jakobsson från Köping.

– Skulle jag beskriva mig själv med tre ord så är det nog vild, spontan och obrydd. Man vet aldrig vart man har mig. Folk vill tro att jag är en raggare, men jag är ingen raggare, sa Sami i sin presentationsvideo för "Big Brother".

Många tittare kände igen Sami då han tidigare medverkat i Lyxfällan och dokumentären "Raggarjävlar".

I Lyxfällan berättade Sami att han konsumerade 55 cider i månaden – men idag har han valt att lägga alkoholen på hyllan. Dock finns det en annan liten last  han minsann har kvar. 

Sami har tidigare varit med i Lyxfällan. Bildkälla: TV3

Sami är nämligen en rökare av rang. Detta gjorde att han bunkrade upp rejält inför sin medverkan i Big Brother. 

– Jag har med mig 10 limpor cigg. Det är 2000 cigg. Så ta cigg av mig om ni vill ha, sa Sami till resten av gänget i gårdagens Live-stream. 

Kollar du på Big Brother i år?