Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är Bianca Ingrossos frikort: "Väldigt snygg"

- 14/02/2020, 15:51 -

Bianca Ingrosso är kär och galen i sin pojkvän Phillipe Cohen. Men det hindrar hennes såklart inte från att ha ett litet frikort. Kan du gissa vem det är?

Bianca Ingrosso, 25, hade nyligen en Q/A där hon besvarade en rad av sina följares vanligaste frågor. Bland annat så frågade fansen vilket hennes favoritbageri är, vilken hennes favoritställning är samt vad hon lyssnar på för poddar. 

Men en av frågorna handlade även om vem Bianca har som frikort – det vill säga, vem hon hade valt att ha lite "raj raj" med om hon var tvungen att välja någon annan än sin pojkvän Phillipe Cohen

Enligt Bianca så har hon redan den snyggaste killen hon vet, men om hon blev tvungen att välja så hade det blivit en väldigt känd skådespelare. 

– Jag har väl aldrig riktigt förstått det här med frikort. Men om jag måste ha ett så är det en kille som jag aldrig kommer ihåg vad han heter. Han är med i Sons of Anarchy och är skitsnygg, säger hon. 

Den hon menar är alltså Charlie Hunnam, 39.

Bianca berättar om sitt frikort som är Charlie Hunnam. Han är bland annat känd från serien Sons of anarchy. Bildkälla: Youtube

– Det finns dock ingen som är så snygg som Phillipe. Titta bara på honom, säger Bianca och visar upp två bilder på pojkvännen. 

Bianca passar på att ge en hyllning till pojkvännen Phillipe Cohen. Bildkälla: Youtube

Paret befinner sig för tillfället i Los Angeles där de provar restauranger och filmar för Wahlgrens värld.