Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Stenlöfs följare rasande efter orden om pojkvännen

- 17/02/2020, 09:28 -

Alice Stenlöfs följare var inte direkt nöjda efter hennes senaste Youtube-video. De anklagar henne nämligen för att ha ljugit.

Det var i mitten av förra året som Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso beslutade sig för att lägga ned succépoden "Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B". Anledningen var att Bianca inte längre kände att hon ville lämna ut sig på samma sätt utan hellre ville satsa fullt ut på andra saker.

Trots det blev det inte direkt så att någon av tjejerna lagt sig på latsidan, utan det jobbas på för fullt. 

Alice bloggar och arbetar som ambassadör för sminkmärket Mabyline – detta samtidigt som hon storsatsar på sin Yotube-kanal där hon uppdaterar flitigt med videos. 

Anklagas för att ha ljugit

Alla influensers som arbetar med YouTube är mer eller mindre vana att ibland möta kritik av tittarna. Bianca Ingrosso möttes nyligen av en kritikstorm efter att hon gjort reklam för intimdeo. Detta då folk tyckte att det var fel att hon "kränger parfym för underlivet till 14-åringar". 

Men den här gången var det Alice tur att få sig en släng av sleven. Alice publicerade under söndagen en video där hon visade upp hur hennes och pojkvännen Philip Wongs alla hjärtans dag såg ut. 

Alice med pojkvännen Philip Wong
Alice och Wong har varit tillsammans i många år. Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram
Alice Stenlöf och Philip Wong. Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram

Videon var döpt till "Vi flyttar isär..." vilket gjorde att många av följarna kastade sig in i videon då de antog att Alice och Wong hade gjort slut. 

Men det hela handlade bara om ett par veckor då Philip ska flytta till Göteborg under fyra veckors tid för att spela hockey. Några av fansens kommentarer löd:

"Snark. Click-bate drottningen".

"Skaplig clickbait..."

"Men han skulle väl bara va borta i 4 veckor? De är väl inte att flytta isär?"

"Jagar tittare med titeln"

Alice Stenlöf
Alice har svarat sina följare i kommentersfältet. Bildkälla: Youtube

Alice själv försvarar dock sin video med orden "Vi flyttar ju isär?", då hon anser att hon inte alls ljugit med hjälp av titeln då hon och Philip inte kommer att bo med varandra under några veckors tid.