Paow och Anna Pankova i storbråk under inspelning

Det är äntligen dags för en ny, rungande säsong av Paradise Hotel och denna gång för vi se några av våra mest färgstarka veteraner kliva in i huset. Men det var inte alla som kom överens.


Vintern börjar gå mot sitt slut, värmen närmar sig och hetare ska det bli när realityserien på allas läppar är tillbaka nu i vår. Fyra lag med tolv deltagare ställs mot varandra på lyxhotellet i Mexiko. De tävlar om en halv miljon kronor och vägen dit är inte alltid spikrak. Det blir lika heta nätter som heta känslor när spelets förrädiska krafter tar över. Redan efter några veckor gör även en av Paradise Hotels mest populära deltagare entré på hotellet. Och fler överraskningar väntar. 

Paradise Hotel 2020. Bildkälla: TV3

Men årets säsong kommer med en liten twist. Säsongen inleds nämligen med att deltagarna är uppdelade i lag som leds av gamla rävar som varit med i programmet förut. Paulina "Paow" Danielsson, Robin "Mos" Andersson, Anna Pankova och Kristian Täljeblad återvänder och de är där för en sak – att leda sina lag till vinst. 

Men när det kommer till drama så var det inte lagen som rök ihop först – utan deras ledare. 

Paow på pressträff tillsammans med sitt lag. Bildkälla: Stella Pictures
Anna och Paow leder två olika lag. Bildkälla: Stella Pictures

Paow och Anna rök nämligen ihop borta i Mexiko efter att Paow fått syn på att Anna drack en öl på sitt hotell – vilket Paow fått höra att man inte fick. 

Det hela slutade med att det bråkades och kastades saker...

Lyssna själv när deltagarna berättade vad som hände i spelaren ovan. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.