Jasmine Armstrong har fått känslor för Sami i Big Brother

Det har varit en händelserik vecka i Big Brother och redan nu har en av deltagarna börjat fatta tyckte för en annan. "Fått känslor".


Det har brusat rejält runt Big Brother 2020. Mycket bland annat efter Nyheter24:s avslöjande om deltagaren Sami Jakobssons mörka högerextrema förflutna. Något som igår ledde till att två programledare hoppade av produktionen.

Efter första veckofinalen blev det snabbt kaos under kvällen efter att lite alkohol skickats in i huset. Detta efter att det blivit osämja på flera håll i huset. 

Patrik “Patzy” Svensson, 51, hade kallat Jasmine “Jasse” Armstrong för hora och skämtat om att han skulle våldta en annan manlig deltagare. Samtidigt blev det storbråk mellan Mergim FekaAlex Manzizila och Martin Forsten efter att Martin sagt att han är husets nya borgmästare. 

Gårdagens fest rörde upp mycket känslor. Bildkälla: TV4 Play

Utöver det blev det tjafs mellan Jasmine och Julia Löfgren. Men det var någonting som tjejerna löste direkt dagen efter. 

– Alla har gått omkring och varit skitspända hela veckan och sedan när man drack alkohol var det som att allt kom ut, sa Julia.

"Kan inte förstå att jag säger det här"

Men det är inte bara kaos och bråk som uppstått inne i huset. Det har nämligen börjat att blomstra upp kärlekskänslor hos deltagarna. En som berättade om detta var Jasmine under en kort stunds biktande innan finalen. 

Jasmine biktade sig om känslorna till Sami. Bildkälla: TV4 Play

– Det börjar hända någonting med mina hormoner. Jag vet inte ens om jag borde säga det här. Men det är någonting med Sami. Det är någonting som är så jävla attraktivt med honom samtidigt som att det är någonting som inte alls är attraktivt med honom, säger Jasmine. 

– Jag kommer aldrig att berätta det här. Det får han se när han kommer hem. Gud vad händer med mig. Att man kan känna så här efter sju dagar, tillägger hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!