Torsdag 6 Maj
Stockholm

Linn Ahlborg fick meddelande av stalker på restaurang

Linn Ahlborg är i skrivande stund på resande fot i Mexiko tillsammans med sin mamma. Men trots sol, bad och lyxiga hotell är det en sak som förmörkar resan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Linn Ahlborg fortsätter att vara en stor favorit i Youtubevärlden och dagligen är det nu 463 000 människor som följer henne på sin kanal.

Linn brukar poängtera att en stor fördel med hennes jobb är att hon kan resa mycket för att jobba på varmare breddgrader. Just nu befinner hon sig i Mexiko tillsammans med sin mamma där de njuter av det härliga som landet har att erbjuda i form av lyxiga hotell, härliga restauranger och vackra miljöer. 

Linn och hennes mamma avnjuter en härlig måltid. Bildkälla: Youtube
Här i en lagun med kristallvatten. Bildkälla:Youtube

Men Linn har även berättat för sina tittare att livet som offentlig inte alltid är en dans på rosor. Och just denna resa gav ett tydligt exempel till vad hon menar. 

"Fick ett meddelande"

Linn berättar att hon och familjen råkat ut för en stalker. En stalker som tagit det hela till nästa nivå. 

– Vi har packat ihop alla våra saker den här morgonen då vi ska byta boende. Detta då jag och mamma har råkat ut för någon jävla idiot som vill göra oss obekväma. Vi satt på restaurangen och käkade frukost då en i personalen kom med ett utskrivet papper... som då var ett mail som hotellet hade fått från en person som kontaktat oss förut, säger Linn. 

"Det här är så obehagligt", berättar Linn. Bildkälla: Youtube

– Vi förstod ganska snabbt vad det skulle handla om då samma person försökt att komma i kontakt med både mig, mamma, pappa och William i över två månaders tid. Sen jag nämnde i en Mukbang att jag skulle till Mexiko så har han spammat oss med mail med meddelanden som man nästan inte kan tyda. Det är på knacklig spanska och står att han vill få kontakt, ge oss saker, få autografer och träffas, berättar Linn. 

Men det stannar inte där. Mannen hade även ringt in till hotellet för att få reda på ännu en sak. 

– Han ville veta vilket rumsnummer på hotellet vi bor på. Och jag menar, vad fan ska han med det till? Så vi känner inte att vi vill bo kvar här längre. Och det känns superbra att byta, ta hand om er och var försiktiga där ute, avslutar Linn. 

I kommentarsfältet stöttas nu Linn av sina följare som säger att hon ska vara försiktig. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela