Al Pacino är singel – slut med 39 år yngre flickvännen

- 19/02/2020, 16:15 -

Al Pacino, 79, och Meital Dohan, 40, har gjort slut. Nu berättar Meital mer om anledningen till uppbrottet – ja, åldersskillnaden spelade en stor roll.

"Gudfadern"-skådespelaren Al Pacino, 79, möter våren som en singelman. Förhållandet med den israeliska skådespelerskan Meital Dohan, 40, är nämligen över. Det som slutligen blev anledningen till uppbrottet var åldersskillnaden på mastiga 39 år.

– Det är svårt att vara med en man som är så gammal, även om det är Al Pacino, berättade Meital i en intervju med magasinet La’Isha.

Meital, som vi har sett i tv-serien "Weeds", berättade mer om anledningen till att det tog slut efter två år ihop.

– Jag försökte förneka det men han är en äldre man nu, om jag ska vara ärlig. Jag försökte blunda för åldersskillnaden. Även med all min kärlek så höll det inte, berättade hon.

Al Pacino och Meital
Al Pacino och Meital Dohan har gjort slut efter två år tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Al Pacino är god för 165 miljoner dollar, men Meital såg inte mycket av de pengarna. På frågan om hon fick någon lyxig present under deras tid ihop så svarade hon:

– Hur ska jag säga på ett artigt sätt att han inte gillade att spendera pengar? Han köpte mig bara blommor, sa hon till tidningen, skriver Daily Mail.

Meital berättade vidare att hon och gamle Al fortfarande är goda vänner och att det var "en ära" att vara ihop med honom.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om kändisparen med de mest extrema åldersskillnaderna – det kan du läsa om här. Mellan skådespelarna Sarah Paulson, 45, och Holland Taylor, 77, skiljer det till exempel 32 år!