Det jobbar Paradise Hotel-Mattias med: "Inte alla som vet"

- 20/02/2020, 12:41 -

Paradise Hotel är i full gång och en deltagare som i år stuckit ut en hel del är Mattias Helén. Men vad gör han egentligen när han inte med med i Paradise Hotel?

Paradise Hotel 2020 har äntligen satt igång och ingen är gladare än vi. 

Men årets säsong kommer med en liten twist. Säsongen inleds nämligen med att deltagarna är uppdelade i lag som leds av gamla rävar som varit med i programmet förut. Paulina "Paow" DanielssonRobin "Mos" AnderssonAnna Pankova och Kristian Täljeblad återvänder och de är där för en sak – att leda sina lag till vinst. 

I Kristians lag är det redan en parson som utmärkt sig lite extra, nämligen Mattias Helén. Han har tidigare setts i tv-rutan då han var med i Hemliga beundrare och han gick nyligen ut med att han dejtar Paulina "Paow" Danielsson

Paradise Hotel 2020 är i full gång. Bildkälla: TV3
Mattias Helén. Bildkälla:TV3

– Jag åkte hit från Paulina, berättade han på pressträffen. 

Under samma intervju berättade även Mattias vad det är han gör när han inte är med i Paradise Hotel. Han bor nämligen utanför Uppsala ute på landet. 

– Jag kör lastbil och jobbar på min farsas företag. Jag blev tvungen att jobba väldigt mycket innan jag skulle vara med i PH för att hinna få klart allt innan inspelningen, berättar han. 

– När vi kom tillbaka från finalen så var det många andra av deltagarna som skulle ta viloveckor och åka på bargig och så. Vi kom hem med flyget och dagen efter var det bara för mig att kliva upp och jobba, skrattar Mattias. 

Har du koll på resten av deltagarna? Annars kan du ta dig en kik här.

Kollar du på Paradise Hotel?