Måndag 4 Jul
Stockholm

Isabella Löwengrip flyttar in hos exet Odd Spångberg

Efter en turbulent och tuff tid har Isabella Löwengrip gjort valet att flytta in hos exet Odd Spångberg. "Hänt en sak som får mig att känna mig otrygg".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det har under den senaste tiden blåst ordentligt kring entreprenören Isabella Löwengrip, 29.Det var tidigare i veckan som det kom fram att hon har sålt sitt bolag Löwengrip Beauty till det norska företaget Dermanordic.

Försäljningen kom efter flera månader av skriverier och skandaler kring Löwengrip. Under hösten avslöjades det att Isabella under lång tid fejkat statistik. Detta gjorde att flera annonsörer flydde och hon tvingades säga upp mer än hälften av sin personal.

Isabella har haft det tufft. Bildkälla: Stella Pictures

Nyligen så bröt även hon och fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, upp och avslutade sin relation. Isabella har skrivit ut på sin blogg att hon går igenom en tuff period men att hon gör allt för att hålla sig ovanför vattenytan. 

"Det har varit blod, svett och tårar hela hösten. Jag var nära att gå i konkurs med allt och har ägnat all tid från september att hitta en väg ut", skrev hon för bara ett par dagar sedan. 

Och nu har livet tagit en ny vändning igen för Isabella. 

Hon har nämligen gjort valet att flytta in hos ex-maken Odd Spångberg.

Odd och Isabella har två barn tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

”Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att det var bäst att bo hos Odd ett tag”, skriver hon på bloggen.

Odd och isabella skiljde sig 2017. Hur länge Bella planerat att bo hos exet är ännu oklart. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.