Bianca ryter till efter orden om Phillipe: "Hur kan ni inte förstå?"

Det var under sin senaste video som Bianca Ingrosso mottog en rad åsikter angående en sak som hennes pojkvän Phillipe Cohen sagt till assistenten Lovisa Worge.


Bianca Ingrosso befann sig nyligen på resande fot borta i Los Angeles  tillsammans med sin familj och Wahlgrens värld-teamet. Pojkvännen Phillipe Cohen och Lovisa Worge var också med och familjen passade på att prova olika typer av restauranger vilket hör till ett av deras största intressen. 

Men istället för att fokusera på maten var det en helt annan sak som fångade fansens fokus. Nämligen att Phillipe kallar Lovisa för älskling och skämtar om att de ska sova tillsammans. 

Bianca fick förklara skämtet som sades mellan Phillipe och Lovisa. Bildkälla: Youtube

Och det var minst sagt starka känslor som rördes upp. 

Några av kommentarerna löd: 

"Men asså vänta nu lite, sa Phillipe på riktigt älskling till Lovisa och senare när Lovisa sa att hon var irriterad på dem lägger han ut kommentaren? Hon är mer taggad på att sova med mig? Även om det är på skämt är det fan bara så himla onödig kommentar. Jag hade fan blivit lack på min kille". 

"Phillipe säger älskling till Lovisa??? Förklaring"

"Verkligen inte konstigt att du drömde som du gjorde med tanke på det Philippe sa till Lovisa, som för övrigt var otroligt divig i denna vlogg."

"Hörde att Philippe sa älskling till Lovisa! Eller hörde jag fel ?"

"Hur kan in inte förstå?"

Under tisdagseftermiddagen valde Bianca slutligen att svara. Och det var i vanlig ordning ord och inga visor. 

"Det kallas ironi och det var ett skämt. Hur kan så många inte förstå det?"

"Det kallas ironi". Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca har tidigare fått ryta till åt sina fans då hennes kommentarsfält ofta svämmar över av åsikter från alla håll och kanter. 

– Jag älskar er men ibland tycks det bli lite väl mycket, sa hon då. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.