Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

11 kändisar med ansiktstatueringar: "Försökte stoppa honom"

- 27/02/2020, 15:50 -

Gympadoja, cirkelsåg, pappersflygplan, kors och text mitt i pannan – ja, kändisarna tvekar inte när det kommer till att tatuera ansiktet. Här är 11 kändisar med ansiktstatueringar.

Nyligen skrev Nyheter24 om rapstjärnan Chris Brown som har skaffat sig en ny ansiktstatuering. Han lät tatuera en dinglande Air Jordan 3-sko...

Men Chris Brown är långt ifrån ensam om att låta bläcket flöda i nyllet – även Post Malone har nyligen tatuerat sig i ansiktet. För honom blev det en blodig cirkelsåg på kinden. 

Post Malone
Post Malone har flera tatueringar i ansiktet. Bildkälla: Instagram/rubentattooartist

Post Malone har tidigare sagt att han "ändå är så ful" så att flera ansiktstatueringar varken gör från eller till. Inte heller tycker han att det gör särskilt ont – men det finns en nackdel.

– Jag får så plufsiga kinder när jag tatuerat mig i ansiktet, har Post Malone tidigare berättat.

Mike Tyson
Mike Tyson – mannen som gav ansiktstatueringen ett...ansikte. Bildkälla: Stella Pictures.

"Försökte stoppa honom"

Malones tatuering delade fansen i två läger. Vissa tyckte att den var skitcool och snygg medan andra tyckte att han såg ut som en "clown". 

När artisten Aaron Carter lät tatuera in Medusa över sitt halva ansikte så försökte hans tatuerare att stoppa honom, skriver Msn.

– Han ville ha mer och jag var tvungen att stoppa honom. Jag kunde inte täcka hela hans ansikte. Jag kunde helt enkelt inte, sa tatueraren Herchell L Carrasco till TMZ.

Även Amanda Bynes, Justin Bieber, Kat Von D, Amber Rose och många fler har också ansiktstatueringar. 

Se hur de ser ut i klippet ovan