Emma Krokdal och Dolph Lundgren
Emma Krokdal och Dolph Lundgren har varit ett par i sex månader.

Emma Krokdal om åldersskillnaden till Dolph Lundgren: "Otroligt"

Dolph Lundgren och Emma Krokdal har varit ett par sedan början av 2020. I en intervju med norska "Se och hör" så avslöjar Emma hur de träffades – och hur de påverkas av åldersskillnaden.


I januari 2020 avslöjade Aftonbladet att den svenska skådespelarstjärnan Dolph Lundgren, 62, har en ny flickvän i form av norskan Emma Krokdal, 24.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, sa Dolph Lundgren till Aftonbladet via sin agent Johan Pråmell.

Emma jobbar till vardags som personlig tränare på innegymmet Equinox. Där tränar stjärnor som Nicole Kidman, Khloe Kardashian och Stacey Keibler.

Emma Krokdal är personlig tränare. Bildkälla: Instagram/emmakrokdal

Träffades på gymmet 

I en ny intervju med norska Se och Hör avslöjar nu Emma mer om parets relation och dessutom om hur de träffades. Då både Dolph och Emma är träningstokar så är det kanske inte så konstigt att de träffades just på gymmet. De tränade ihop och sedan började känslorna vakna till liv.

Dolph Lundgren är inte främmande för att dra ett pass på gymmet. Bildkälla: Stella Pictures.

Den stora åldersskillnaden – det skiljer hela 38 år mellan Emma och Dolph – har inte varit något större problem. Det är mest främmande troll som har något taskigt att säga.

– Folk kommer tänka det dom tänker så därför bekommer det inte mig särskilt mycket. De kommer ha sina åsikter oavsett, och jag tänker inte bevisa något för någon. Jag och Dolph har det otroligt bra ihop, och att något kommenterar något negativt om det kommer aldrig att förändra det, säger hon till Se och hör.

"Otroligt snäll"

Emma passar även på att hylla pojkvännen.

– Han är en otroligt omtänksam och snäll person. Så är han väldigt behaglig att vara med. Det är inte lätt att hitta någon som man kommer så bra överens med, så jag tror att vi bägge håller varandra högt, säger hon.

Emma och Dolph är inte det enda kärleksparet i Hollywood med stor åldersskillnad. Här kan du läsa om andra stjärnor där de skiljer ett par år.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...