Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma Krokdal om åldersskillnaden till Dolph Lundgren: "Otroligt"

- 27/02/2020, 16:57 -

Dolph Lundgren och Emma Krokdal har varit ett par i ett halvår. I en intervju med norska Se och hör så avslöjar Emma hur de träffades och dessutom så berättar hon om åldersskillnaden.

I slutet av januari avslöjade Aftonbladet att den svenska skådespelarstjärnan Dolph Lundgren, 62, har en ny flickvän i form av norskan Emma Krokdal, 24.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, sa Dolph Lundgren till Aftonbladet via sin agent Johan Pråmell.

Emma jobbar till vardags som personlig tränare på innegymmet Equinox. Där tränar stjärnor som Nicole Kidman, Khloe Kardashian och Stacey Keibler.

Emma Krokdal
Emma Krokdal är personlig tränare. Bildkälla: Instagram/emmakrokdal

Träffades på gymmet 

I en ny intervju med norska Se och Hör avslöjar nu Emma mer om parets relation och dessutom om hur de träffades. Då både Dolph och Emma är träningstokar så är det kanske inte så konstigt att de träffades just på gymmet. De tränade ihop och sedan började känslorna vakna till liv.

Dolph Lundgren
Dolph Lundgren är inte främmande för att dra ett pass på gymmet. Bildkälla: Stella Pictures.

Den stora åldersskillnaden – det skiljer hela 38 år mellan Emma och Dolph – har inte varit något större problem. Det är mest främmande troll som har något taskigt att säga.

– Folk kommer tänka det dom tänker så därför bekommer det inte mig särskilt mycket. De kommer ha sina åsikter oavsett, och jag tänker inte bevisa något för någon. Jag och Dolph har det otroligt bra ihop, och att något kommenterar något negativt om det kommer aldrig att förändra det, säger hon till Se och hör.

"Otroligt snäll"

Emma passar även på att hylla pojkvännen.

– Han är en otroligt omtänksam och snäll person. Så är han väldigt behaglig att vara med. Det är inte lätt att hitta någon som man kommer så bra överens med, så jag tror att vi bägge håller varandra högt, säger hon.

Emma och Dolph är inte det enda kärleksparet i Hollywood med stor åldersskillnad. Här kan du läsa om andra stjärnor där de skiljer ett par år.