Torsdag 2 Dec
Stockholm

Elena Belles egna ord om makens plötsliga död

Svenska Hollywoodfrun Elena Belles man Michael Theanne har dött.Han kollapsade nära sitt hem i Los Angeles efter att ha hajkat med sina hundar. Nu har Elena Belle skrivit ett hjärtskärande meddelande till sin make på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under natten till måndag som den sorgliga nyheten nådde allmänheten – Michael Theanne har dött, endast 45 år gammal. 

Han kollapsade plötsligt när han var på väg hem efter en hajk med sina hundar i Los Angeles, skriver Billboard.

I ett uttalande till Billboard sa familjen följande ord: 

”Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa själ påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vår familj om att få hantera den här förödande och plötsliga förlusten privat. Information om begravning kommer framöver”.

Men nu har Elena Belle valt att skriva ut ett eget meddelande till sin make på Instagram. Och det blir svårt att hålla tillbaka tårarna när man läser. 

Elena skrev ut ett hjärtskärande meddelande på Instagram. "Vi ses på andra sidan". Bildkälla: Elena Belle Instagram

"Michael min ängel och själsfrände. Min bästa vän och den bästa pappan som Luna någonsin kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi saknar dig. Mitt hjärta blöder och jag kan inte förstå att det är sant. Men en sak kan jag lova dig: det är att Luna ska få veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam över tiden vi fick tillsammans och jag kommer att ta vara på alla minnen vi har. Vi kommer att ses på andra sidan en dag min älskade. Jag älskar dig av hela min själ och hjärta. Vila i frid min ängel Michael".

Elena Belle stöttas nu av vänner och familj. Bildkälla: Elena Belle Instagram

"Tack till alla mina fantastiska vänner och familj som funnits där för oss under denna svåra tid. Jag älskar varenda en av er. Och till alla som skrivit till mig – jag har läst varenda meddelande och det betyder världen för mig. Tack". 

Kommentera
Kopiera länk
Dela