Sigrid Bernson och Robin Bengtson
Sigrid Bernson och Robin Bengtson har köpt hus ihop! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har köpt lyxvilla tillsammans

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson tar nästa steg i sin relation – nu har kärleksparet köpt en enorm lyxvilla tillsammans.


Det var i julas som Sigrid Bernson, 31, och Robin Bengtsson, 29, officiellt gick ut och bekräftade att de var ett par. Då hade det spekulerats i flera månader om deras relation.

Sigrid och Robin träffades våren 2019 i "Let's Dance" där de dansade ihop – och det var då de föll pladask för varandra. Sigrid var då relativt nybliven singel efter en relation med Samir Badran, 29.

Sigrid och Robin höll kärleken hemlig i flera månader. Bildkälla: Stella Pictures

Nästa steg i relationen

På sociala medier har Sigrid och Robin öppet visat sina känslor för varandra, och nyligen så var de på en härlig semester i Thailand ihop. 

Kort därefter gjorde Robin supersuccé i Melodifestivalen då han gick direkt till final med bidraget "Take a chance". Att livet leker för Robin och Sigrid just nu råder det ingen tvekan om – nu har de tagit nästa stora steg i sin relation...

Sigrid och Robin köpte huset den 20 februari och de äger hälften var. Bildkälla: Stella Pictures.

Paret har nämligen köpt en enorm lyxvilla i Vallentuna utanför Stockholm, avslöjar Aftonbladet. 

Huset utgörs av sju rum fördelade på 140 kvadratmeter, och dessutom har de en maffig tomt på 1 151 kvadratmeter. För villan har Robin och Sigrid betalat 5 595 000 kronor, skriver Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!