Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu berättar Anty om känslorna för Alex Manzizila i "Big Brother"

- 04/03/2020, 12:24
Anty och Alex

Det har minst sagt varit kemi mellan Anty och Alex i Big Brother

TV4

För oss tittare har det onekligen sett ut som att det har sagt klick mellan Antonia "Anty" Johnson och Alex Manzizila i "Big Brother"-huset. Nu lägger Anty korten på bordet och berättar om känslorna.

I måndags, efter tre veckor inne i "Big Brother"-huset, så var det dags för den första deltagaren att röstas ut. Det blev ett rafflande ögonblick då det stod mellan Lisa Engh och Antonia "Anty" Johnson.

Tittarna valde att rösta ut Anty, vilket blev något av en chock då hon som välkänd influencer har hundratusentals följare på sociala medier.

Anty och Lisa Engh
Lisa Engh blev nog lika chockad som Anty när det visade sig att tittarna hade röstat ut Anty. Bildkälla: TV4

De som har följt årets "Big Brother" har nog inte kunnat missa att det onekligen har funnits en rejäl dos kemi mellan Anty och deltagaren Alex Manzizila, 31. Det har blivit en hel del mys, kelande och pussar i rutan. Dessutom tog sig Alex modet att bjuda ut Anty på en riktig dejt utanför huset.

Alex och Anty
Alex och Anty har hittat tid för varandra inne i huset. Bildkälla: TV4

Efter att Anty röstats ut så blev hon intervjuad av programledaren Malin Stenbäck – och en del av frågorna kom att handla om relationen till Alex.

– Shit, Alex är ju en dröm. Det ser man säkert när man ser programmet också. Så jävla bra människa. Helt sjukt. Det är klart han betydde jättemycket för mig, säger Anty.

"Jag tycker Alex är skitsnygg"

Malin berättar då att hon har sett en otrolig spänning mellan dom och att de kanske är mer än vänner.

– Det är klart. Det har ju varit från sekund ett som jag kom in. Jag tycker Alex är skitsnygg, så det är klart att det har varit flörtig stämning från start. Men ingen av oss gick nog in i "Big Brother" och tänkte att 'nu ska vi träffa någon som vi gillar', säger Anty.

Apropå middagen som Alex har bjudit ut henne på är Anty mer hemlighetsfull...

– Vi får se, han har eventuellt några fler dagar kvar där inne, säger Anty.

Anty
Anty intervjuas av Malin Stenbäck i "Big Brother". Bildkälla: TV4

Malin frågar även om vad Anty tyckte om att den nya deltagaren Victoria Klöfver Rama kom in och också visade intresse för Alex. Tyckte Anty att det var jobbigt?

– På ett sätt var det ju lite “här har du din egna medicin” i och med att Alex har uttryckt lite så när jag har umgåtts med Mergim (Feka, reds. anm), säger Anty.

Hon tror inte heller att Alex har riktigt seriösa känslor för Victoria.

– Då hade han sagt det till mig, säger Anty i intervjun.