Lördag 4 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso fick hem obehagligt meddelande – så löd det

Att vara offentlig har minst sagt sina för och nackdelar. Bland annat så finns det ilskna människor där ute som vill berätta för en hur dålig man är. Detta hände bland annat Bianca Ingrosso.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Att vara en av landets kändaste kvinnor kan ha många fördelar som att alltid få bord på restauranger, komma in på klubbar samt få en drös med gratiskläder varje månad. 

Men det är långt ifrån en dans på rosor. 

Bianca Ingrosso har tidigare gått ut och pratat om det starka hat hon träffade på som slutligen gjorde att hon la ner sin blogg. 

I samband med det gästade hon Hellenius Hörna med David Hellenius. Hon berättade då om hatstormarna hon hamnar i och att hatet ofta kommer ifrån äldre kvinnor. 

– Jag har inga problem med att ta emot hat från unga killar typ, men ungefär 99,8 procent av hat jag får är från kvinnor i 45 plus-åldern. Det är väldigt mycket att "de hade skämts om jag var deras dotter" och de "skäms över att deras barn behöver titta på mig"  och att det är "pinsamt att jag är deras barns förebild", sa hon då. 

Trots att hatet inte upphört så har Bianca lärt sig att hantera och ignorera det idag. Detta visade hon bland annat upp i sin senaste video där hon fått ett brev från en ilsken person. 

Bianca fick hem ett obehagligt brev. Bildkälla: Youtube

I brevet kunde man bland annat läsa:

"Du är verkligen bedrövlig när det gäller toarullar. Din mamma har massa goda vänner vilket du inte har. Du trycker ner din mamma och är inte snäll mot henne. Du är verkligen dumskalle och inte normal. Du ville tvinga Phillipe att fria till dig. Du vet ingenting om kärlek och vad det betyder".

– Förstår ni att människan tror att jag bryr mig? Att personen även skrivit ut detta, postat det... det tar ju en del tid, säger Bianca. 

Som tur tog hon det hela med en klackspark.

– Jag bryr mig ju inte alls så det blir nästan lite roligt, sa hon. 

Bianca avslutade med att skicka hjärtan till sin hatare. Bildkälla: Youtube
Kommentera
Kopiera länk
Dela