Stockholm

Elena Belles hyllning till Michael: "Kommer sakna dig för alltid"

Elena Belle
Elena Belle berättar om sorgen efter makens plötsliga död.

För mindre än en vecka dog Elena Belles make Michael Theanne plötsligt. I ett nytt inlägg berättar Elena Belle nu om sorgen och löftet hon har gett till parets dotter Luna Belle.


Läs mer

Det var lördag den 29 februari som Elena Belles make – managern Michael Theanne – kollapsade nära sitt hem i Los Angeles. Han hade då varit på en hajk med sina hundar. Michaels liv gick inte att rädda.

Elena och Michael har dottern Luna Belle, 2, tillsammans. På Instagram berättade Elena om sorgen att ha mist sin make och Lunas pappa.

"Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan som jag kunde önska får Luna. Jag talar för alla när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma person vi någonsin mött. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket vi kommer sakna dig. Mitt hjärta blöder och jag kan inte tro att det är sant", skrev hon. 

Elena Belle med maken Michael Theanne och dottern Luna. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vila i frid min ängel"

Elena fortsatte med att berätta om det löfte hon har till honom och deras dotter.

"Men en sak kan jag lova dig och det är att jag kommer låta Luna veta hur underbar du var och hur mycket du älskade oss. Jag är för alltid tacksam för den tid vi hade tillsammans och jag kommer att vårda alla vackra minnen vi har. Vi kommer att träffas på den andra sidan en dag, min älskling. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och min själ. Vila i frid min ängel Michael", skrev Elena Belle i det hjärtskärande inlägget.

Elena Belle skrev om sorgen efter makens plötsliga död. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Vänner, kollegor och fans har skickat hundratals kondoleanser till Elena, och hon tackade även för allt stöd hon har fått under den fruktansvärda tiden.

Hyllar Michael med ny bild

Under torsdagen la Elena ut en bild på dottern Luna och Michael. 

"Det här är en av mina favoritbilder på dig och Luna. Hon såg upp till dig så mycket och kommer att göra det hela sitt liv, för jag kommer att berätta för henne vilken fantastisk person du var. Jag älskar dig och kommer sakna dig för alltid", skrev hon till bilden.

Michael Theanne och Luna. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Michael Theanne blev 45 år.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.