Sigrid Bernson visar upp första bilderna från nya lyxvillan

Sigrid Bernson och Robin Berngtsson har nyligen gått och köpt sig en villa. Och nu har paret äntligen valt att visa upp några glimtar från sitt nya boende.


Sigrid Bernson och pojkvännen Robin Bengtsson är i full färd att återhämta sig från Melodifestivalens final som gick av stapeln förra lördagen. Det hela slutade med att The Mamas tog hem vinsten med låten "Move". Men trots det mottog Robin en ordentlig kyss efter tävlingen från sin flickvän vilket filmades från människor i publiken. 

Sigrid och Robin visar stolt upp sin kärlek. Bildkälla: Sigrid Bernson Instagram

Efteråt har paret legat lågt och på sin Instagram har Sigrid berättat att hon inte kommer att vara lika aktiv på sina sociala medier. 

"Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu. Vi stormtrivs redan. Just nu kommer jag vara lite frånvarande här på Instagram, hoppas ni har förståelse", skrev hon bland annat.

Och att komma till ro i huset – det har de minst sagt satt igång med. 

Nu har paret nämligen valt att visa upp några glimtar från det nya boendet – där man bland annat får se musikstudion och en walk in closet. 

Svarade på gravidryktet

När det kom fram att Sigrid inte kommer att vara med i årets upplaga av Let's Dance ökade nyfikenheten hos fansen markant. Detta gjorde att reporter från Hänt tog tjuren vid hornen och frågade Robin om gravidryktena vid melodifestivalens pressträff. 

– Nej hon är inte gravid, svarade han då. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!