Tisdag 30 Nov
Stockholm

Fansens corona-vädjan till Bianca Ingrosso: "Snälla sluta"

Det råder coronakris i världen vilket fått människor att börja bunkra både mat, läkemedel och alkohol. Och detta gäller även kändisar, bland andra Elena Belle och Bianca Ingrosso.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Coronakrisen fortsätter och under tisdagen meddelade regeringen att högskolor och gymnasieskolor i fortsättningen kommer att undervisas hemifrån – med andra ord kommer ingen undervisning att hållas i skolornas lokaler. 

– Till dig som är gymnasielev. Det här är inte ett extra lov Du förväntas att bidra hemifrån och ta ditt ansvar, sa statsminister Stefan Löfven på en presskonferens idag. 

På affärerna runtom i landet kan man se att människor bunkrar både mat, toalettpapper, läkemedel och handsprit. Även Systembolaget ser en tydlig skillnad i att folk handlar på sig lite extra. 

Och bunkringen har även nått till kändisvärlden. 

En som valt att ge sig ut på storhandling är bland andra Svenska Hollywoodfrun Elena Belle. Detta då det för tillfället tar dagar för en matleverans att komma fram i Los Angeles.

En annan som börjar fundera i samma banor är Bianca Ingrosso

"Skulle man ha börjat bunkra?"- Bildkälla: Youtube

– Jag och Lovisa har ju snackat om att hela den här coronagrejen är så överdriven. Men nu börjar ju seriöst maten att ta slut och leveranserna kanske inte kommer att komma som de ska. Så nu är frågan om man ska börja bunkra?, säger Bianca. 

"Bunkra inte", vädjar Binacas följare. Bildkälla: Youtube

Men Biancas prenumeranter ger henne rådet att vänta med bunkringen. 

"Leveranserna kommer visst som vanligt till matbutikerna. Dom har till och med ökat leveranserna. Det är bara folk som har tappat det!"

"Maten kommer inte ta slut. Alla butiker har mer än nog, och får även leveranser från stooooora lager flera gånger i veckan"

"Maten håller absolut inte ta slut och leveranserna sker som vanligt. Man ska heller inte bunkra upp utan handla som vanligt. Även om Sverige hade hamnat i karantän så kommer leveranserna fortfarande komma som vanligt".

Många hyllor ekar tomma på affärerna. Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Det hela kan ha att göra med att Bianca ofta handlar på butiken Sabis i Stockholm som tidigare varit utplockad på både pasta och toalettpapper. 

Bianca har ännu inte svarat följarna. 

Och hur de svenska butikerna, som exempelvis Systembolaget, agerar under coronakrisen – det kan du läsa mer om här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela