Britney Spears
Britney Spears nya video chockar fansen. - Foto: Stella Pictures.

Fansens förvirring efter Britney Spears video: "Något är fel"

Britney Spears nya video får fansen att oroa sig rejält. Detta då hon beter sig på samma sätt som hon gjorde för över 10 år sedan innan sitt berömda sammanbrott.


Britney Spears, 38, har fått sina fans att bli rejält oroliga över henne igen. Detta då hennes beteende på Instagram har blivit allt märkligare. 

I ett klipp som hon har filmat på ett zoo så pratar hon om fåglarna där. Inte så konstigt, kan tyckas. 

Men mitt i meningen så byter hon till en brittisk dialekt – något hon också gjorde under sina berömda sammanbrott i mitten av 2000-talet.

Britney Spears i videon som nu oroar fansen. Bildkälla: Instagram/britneyspears

År 2007 rakade Britney av sig allt hår och året därpå blev hon tvångsinlagd på psyket. Då led Britney av en störning som bland annat gjorde att hon pratade med brittisk accent i ett dygn i sträck, skriver The Blast.

Britney Spears har kämpat mot sina psykiska problem i över 10 års tid. Här ser vi henne efter att hon rakade av sig allt sitt hår den 16 februari 2007. Bildkälla: AP Photo/KABC-TV/TT Bild

Även de senaste åren har varit tuffa för Britney mentalt. Den medicin hon gick på för att må bättre psykiskt slutade plötsligt att fungera. I början av förra året åkte hon in på ett mentalsjukhus för att bli bättre, något som Tmz då rapporterade om.

I kommentarsfältet på Instagram väller det in hundratals kommentarer från oroade fans.

"Det känns som att något är fel här. Jag ber för dig Britney. Hon brukade prata lugnt och mjukt, nu är det som att hennes hjärna rör sig för snabbt för hennes ord. Jag är riktigt orolig".

"Jag älskar dig Britney men det är något som inte stämmer"

Kändisbloggaren Perez Hilton kommenterade "den där dialekten..."

"Är det verkligen hon? Inte en chans!!! Hon sluddrar och har talsvårigheter"

"Vad är det som händer?"

"Hon gör dialekten igen, det är inte ett bra tecken"

Britney Spears har lagt ut flera texter och citat där hon kommenterar sitt beteende. Bildkälla: Instagram/britneyspears

Efter att både fans och tidningar börjat skriva om Britneys senaste tilltag så har hon nu lagt ut ett inlägg på Instagram där hon skriver:

"En del i att vara modig är att göra människor obekväma. Så hur obekväm har du gjort andra människor den sista tiden???!!!".


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.