Isabella Löwengrip
Fansen rasar mot Isabella Löwengrips beslut.

Fansen rasar efter Isabella Löwengrips resa: "Du måste skoja"

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip valde att åka ner till Ystad – mitt under en rådande coronapandemi. Nu rasar Isabellas fans och undrar hur hon tänkte när hon tog beslutet att dra iväg på resan.


Coronaviruset, covid-19, drar fram över Sverige. Hittills har tusentals svenskar smittats och över 100 personer har dött. 

Under den rådande pandemin har både Folkhälsomyndigheten och regeringen gått ut med rekommendationer och restriktioner. 

Det handlar bland annat om hur många som får vistas på restauranger, att jobba hemifrån i den mån det går och ta sig en extra funderare på inrikesresor.

"Tänk över om resan verkligen är nödvändig, alla behöver hjälpa till att dämpa spridningstakten av covid-19 i Sverige", skriver Folkhälsomyndigheten på sin hemsida.

Vill stötta hotellbranschen 

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, måste ha tyckt att hennes weekendresa till Österlen var nödvändig. I helgen besökte Isabella nämligen det välkända Ystad Saltsjöbad.

"En bransch som har det tufft nu är hotell. Därför valde jag att besöka en av mina favorithotell i Sverige, nämligen Ystad Havsbad", skriver Isabella i sin blogg.

På Instagram har Isabella mötts av mängder av kritik från upprörda följare som kritiserar hennes beslut att åka land och rike runt under en rådande pandemi.

Isabella Löwengrips resa till Ystad väckte starka reaktioner. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Hoppas du skäms"

Några av reaktionerna lyder:

"Fy vilken egoistisk människa. Hoppas du skäms"

"Vad är det du inte fattar? Skäms på dig! Håll dig hemma!"

"Fullständigt oansvarigt beteende. Skamligt. Så som alla kämpar och du ba kör din egoboost"

"Stanna hemma!"

"Nu måste du skoja? Folkhälsomyndigheten är supertydlig. Res inte i onödan och speciellt inte till och från Stockholm!"

"Men nej. Inte resa nu. Framförallt om man bor och lever i Stockholm. Inte okej"

"Inte okej att resa när Folkhälsomyndigheten råder allmänheten från det. Du kanske ska supporta business på hemmaplan istället."

"Sjukvården i mindre orter har inte samma kapacitet att ta hand om antalet sjuka. Men visst, med pengar kan man ju säkert betala sig ur även denna situation och få specialbehandling".

Om hon ändå ska vara i karantän kan hon lika gärna vara det på spa-avdelningen, resonerar Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Förklarar resan för fansen

I sin blogg skrev Isabella mer detaljerat om valet att åka ner till Ystad. Hon berättar att många av maträtterna intogs på rummet och att buffé inte serverades på hotellet. 

"Få personer i restaurangen om man ville äta där. Distans mellan de få gäster som var på plats och handsprit överallt. Jag var dessutom ute mycket och de var de andra gästerna också. Om jag lika gärna ska vara karantän kan jag vara där och läsa och spa:a. Dessutom bilade jag ner", förklarar Isabella i sin blogg.

/
Ok av Isabella att åka?
Senaste nytt

Deckarprofiler skriver gemensam bokserie

Allt om Nicci Hernestig: Ex-pojkvänner, familj och barn

1 timme sedan
Nicci Hernestig är en svensk tv-profil och influencer. Men kanske känner du att du har dålig koll på henne? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om Hernestig.

Då sänds "Barbie" på HBO Max

2 timmar sedan
"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

2 timmar sedan
TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen: "En chock"

3 timmar sedan
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.

Då kan Kalle Anka försvinna från SVT på julafton

3 timmar sedan
Kalle Anka och hans vänner önskar alla svenska tv-tittare en god jul varje år med start klockan 15.00. Men det kan snart vara slut på den klassiska traditionen.