Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel. - Foto: Stella Pictures

Ilska mot kronprinsessan Victoria och prins Daniel: "Så besviken"

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte det nya fältsjukhuset som byggs upp i Älvsjö där coronapatienter ska kunna tas om hand. Reaktionerna över kronprinsparets besök lät inte vänta på sig.


Det var under torsdagen som Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Älvsjömässan som nu byggs om till fältsjukhus med anledning av Coronaviruset.

"I dag åkte Kronprinsessan och Prins Daniel till Stockholmsmässan i Älvsjö för att tacka den personal från bland annat Försvarsmakten och Region Stockholm, som nu dag och natt arbetar med att bygga upp det fältsjukhus som på måndag tas i drift", löd texten på kungahusets officiella Instagramkonto.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på fältsjukhuset i Älvsjö. Bildkälla: Instagram/Kungahuset

"Blir inte finare än så"

Reaktionerna lät inte vänta på sig. Många hade åsikter om att framförallt prins Daniel var på plats då han eventuellt kan vara i riskgrupp eftersom han har en medfödd njursjukdom och har genomgått en njurtransplantation.

I en intervju med Svensk Dam så berättade Daniel förra året om känslorna över att återigen besöka Huddinge sjukhus där han opererades för över 10 år sedan.

– Jag känner en stor tacksamhet. Och jag blir påmind igen om vilken tur jag har haft. Och vilken livsförändrande sak det här med donationer är. Det är det finaste man kan ge. Att ge någon livet tillbaka, det blir inte finare än så. Med lite distans ser man storheten i vad det innebär, sa han då.

Fansen är oroade över kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Bildkälla: Stella Pictures.

"Otroligt besviken"

På Instagram är nu kronprinsparets fans oroliga. Några kommentarer lyder: 

"Ska dom inte hålla sig hemma på Haga?"

"Stanna hemma eller ta skyddsmask, hur ska dom veta att någon i närheten inte redan är smittad?"

"Stanna hemma så ni inte blir smittade!"

"Blir otroligt besviken! Ni måste vara mera försiktiga!"

"Stanna på Haga slott och håll er friska istället"

"Hör inte prins Daniel till riskgrupp?"

"Dom borde använt munskydd"

Andra tar kronprinsparet i försvar och menar att de förmodligen konsulterade en läkare innan de gav sig ut på sitt uppdrag.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

1 timme sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

1 timme sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

1 timme sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

3 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.