Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Amanda Bynes är gravid – vännernas oro: "Hon röker cigg"

- 20/03/2020, 10:11 -

Den tidigare Disneystjärnan Amanda Bynes väntar sitt första barn. Men graviditeten oroar hennes vänner. Detta då Amanda vårdas på en psykiatrisk klinik och röker cigg under graviditeten.

Den skandalomsusade barnstjärnan Amanda Bynes, 33, är gravid. Hennes fästman Paul Michael avslöjade nyheten på sin Instagram. Till en bild föreställande han själv och Amanda skrev han "baby in the making" och en bild från ultraljudet.

Amanda delade även hon med sig av ultraljudsbilden. Både Amanda och Paul har nu tagit bort bilderna, skriver Cosmopolitan.

Amanda Bynes
Både Amanda Bynes och Paul Michael la ut ultraljudsbilden på Instagram. Sedan raderade de bilderna.

Det har minst sagt varit snabba puckar för Amanda. På alla hjärtans dag, den 14 februari, så friade Paul till Amanda. Den enorma diamantringen är värderad till cirka 6 miljoner kronor.

Amanda Bynes
Amanda Bynes förlovningsring. Bildkälla: Instagram/tatted818heavy

– Jag har förlovat mig med mitt livs kärlek. Det här är Paul, min fästman. Jag har haft sån tur. Som ni kan se så är han så snygg så man smäller av. Han är också den bästa personen som finns på jorden, sa Amanda på Instagram.

Tre veckor senare gjorde Amanda och Michael slut, något som han bekräftade för In Touch då. Kort därefter blev de ett par igen.

Amanda Bynes
Amanda Bynes fästman Paul Michael. Bildkälla: Instagram/tatted818heavy

Gravid i sjätte veckan

Enligt källor till Tmz så är Amanda nu gravid i sjätte veckan. Amanda vårdas på en psykiatrisk klinik där hon får behandling för sina psykiska problem. Hon har bland annat fått diagnoserna bipolär sjukdom och depression.

På grund av Amandas psykiska problem så har hennes föräldrar varit hennes förvaltare i många år. Det är de som tar alla juridiska och medicinska beslut åt henne.

Amanda har velat skaffa barn under en lång tid, men folk i hennes närhet är nu oroade över bebisens välmående då hon röker cigaretter under graviditeten, skriver Tmz.

Amanda Bynes
Amanda Bynes blossar på – något som oroar hennes vänner. Bildkälla: Stella Pictures.

Det kan bli knepigt för Amanda att få vårdnaden över bebisen. Enligt Tmz är det högst troligt att Amanda Bynes pappa Rick Bynes kommer att ha delad vårdnad med barnets pappa, alltså Paul Michael.

Det var för lite mer än tre månader sedan som Amanda och Paul träffade varandra på möten för anonyma alkoholister (AA). 

Paul är i 20-års åldern och kommer från San Fernando Valley i Los Angeles. Hans pappa är en välkänd läkare i Los Angeles, skriver The Sun.