Amanda Bynes är gravid
Amanda Bynes är gravid. Men vännerna är oroade då hon röker cigg. - Foto: Stella Pictures.

Amanda Bynes är gravid – vännernas oro: "Hon röker cigg"

Den tidigare Disneystjärnan Amanda Bynes väntar sitt första barn. Men graviditeten oroar hennes vänner. Detta då Amanda vårdas på en psykiatrisk klinik och röker cigg under graviditeten.


Den skandalomsusade barnstjärnan Amanda Bynes, 33, är gravid. Hennes fästman Paul Michael avslöjade nyheten på sin Instagram. Till en bild föreställande han själv och Amanda skrev han "baby in the making" och en bild från ultraljudet.

Amanda delade även hon med sig av ultraljudsbilden. Både Amanda och Paul har nu tagit bort bilderna, skriver Cosmopolitan.

Både Amanda Bynes och Paul Michael la ut ultraljudsbilden på Instagram. Sedan raderade de bilderna.

Det har minst sagt varit snabba puckar för Amanda. På alla hjärtans dag, den 14 februari, så friade Paul till Amanda. Den enorma diamantringen är värderad till cirka 6 miljoner kronor.

Amanda Bynes förlovningsring. Bildkälla: Instagram/tatted818heavy

– Jag har förlovat mig med mitt livs kärlek. Det här är Paul, min fästman. Jag har haft sån tur. Som ni kan se så är han så snygg så man smäller av. Han är också den bästa personen som finns på jorden, sa Amanda på Instagram.

Tre veckor senare gjorde Amanda och Michael slut, något som han bekräftade för In Touch då. Kort därefter blev de ett par igen.

Amanda Bynes fästman Paul Michael. Bildkälla: Instagram/tatted818heavy

Gravid i sjätte veckan

Enligt källor till Tmz så är Amanda nu gravid i sjätte veckan. Amanda vårdas på en psykiatrisk klinik där hon får behandling för sina psykiska problem. Hon har bland annat fått diagnoserna bipolär sjukdom och depression.

På grund av Amandas psykiska problem så har hennes föräldrar varit hennes förvaltare i många år. Det är de som tar alla juridiska och medicinska beslut åt henne.

Amanda har velat skaffa barn under en lång tid, men folk i hennes närhet är nu oroade över bebisens välmående då hon röker cigaretter under graviditeten, skriver Tmz.

Amanda Bynes blossar på – något som oroar hennes vänner. Bildkälla: Stella Pictures.

Det kan bli knepigt för Amanda att få vårdnaden över bebisen. Enligt Tmz är det högst troligt att Amanda Bynes pappa Rick Bynes kommer att ha delad vårdnad med barnets pappa, alltså Paul Michael.

Det var för lite mer än tre månader sedan som Amanda och Paul träffade varandra på möten för anonyma alkoholister (AA). 

Paul är i 20-års åldern och kommer från San Fernando Valley i Los Angeles. Hans pappa är en välkänd läkare i Los Angeles, skriver The Sun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.