Söndag 9 Maj
Stockholm

Johnny Depps galna sms avslöjade: "Jag högg av mitt finger" 

Johnny Depp och Amber Heard
Johnny Depp och Amber Heard. Foto: Stella Pictures

I flera års tid har Johnny Depp hävdat att det var hans ex-fru Amber Heard som högg av hans fingertopp. Men nu avslöjas sanningen – det var han själv som gjorde det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var år 2016 som Amber Heard, 33, begärde skilsmässa från Johnny Depp, 56. Anledningen till att Amber ville bort från äktenskapet var att Depp ska ha misshandlat henne vid flera tillfällen. Han ska bland annat ha kastat en mobil i hennes ansikte, försökt kväva henne med en kudde och tagit strypgrepp på henne. 

Johnny Depp har alltid nekat till anklagelserna och hävdat att det är han som har blivit utsatt för misshandel av Amber.

I skrivande stund är Johnny Depp mitt uppe i en rättsprocess då han stämt den brittiska tidningen The Sun för förtal. Detta då tidningen i en artikel beskrivit honom som "hustrumisshandlare".

Johnny Depp och Amber Heard. Bildkälla: Stella Pictures

Ville ha sex med Ambers brända lik

Tidigare har Nyheter24 skrivit om de sms som avslöjades i samband med stämningsansökan. När Depp och Amber hade varit ett par i ett års tid skickade Depp flera sms till sin kompis Paul Bettany och beskrev i detalj hur han ville döda Amber och sedan ägna sig åt nekrofili.

"Låt oss bränna Amber", skrev han i ett sms.

"Låt oss dränka henne innan vi bränner henne!!! Jag ska ha sex med hennes brända lik efteråt för att vara säker på att hon är död", löd ett annat.

Johnny Depp skickade sms till sin kompis Paul Bettany om att döda Amber. Bildkälla: Stella Pictures.

Skickade sms till sin läkare

Det är även i samband med stämningsansökan som flera sms från Depp nu avslöjats.

De senaste åren har Depp alltid hävdat att Amber var den som orsakade att hans fingertopp skars. Depp menade att hon ska ha kastat en vodkaflaska mot honom. 

Heard har alltid hävdat att det var Depp själv som skar av sig sin fingertopp under ett vansinnesutbrott triggat av alkohol och droger.

Johnny Depp i högsta domstolen i London. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu avslöjas flera sms mellan Johnny Depp och hans läkare David Kipper. Under rättsprocessen så lästes sms:en högt, skriver brittiska Metro.

I ett sms skickat den 7 mars 2015 skrev Depp:

"Jag har huggit av toppen på mitt vänstra långfinger... Vad ska jag göra?? Förutom att åka till sjukhuset. Jag skäms så mycket över att ha hoppat in i den här relationen. KNULLA VÄRLDEN!!! JD".

Den 19 mars 2015 skrev Depp ett till sms till sin läkare.

"Tack för allt. Jag har huggit av toppen av mitt långfinger som en påminnelse om att jag aldrig ska hugga av mitt finger igen!! Jag älskar dig, broder. Johnny".

Kommentera
Kopiera länk
Dela