Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hannah Klostermann om relationen till Niklas Åkerlund: "Bara vänner"

- 02/04/2020, 09:37 -

Efter att ha blivit utpekad som Niklas Åkerlunds nya flickvän berättar nu Hannah Klostermann hur det hela egentligen ligger till. "Vi är inte tillsammans"

Det var under slutet av förra året som Ex on the beach-stjärnorna Julia Markham och Niklas Åkerlund bröt upp sitt förhållande. Profilerna träffades i Ex on The beach där de blev två riktigt heta potatisar. Paret fattade snabbt tyckte för varandra och levde ut sin passion till fullo inne i huset. 

Efter inspelningen var de tillsammans i cirka ett år, men förhållandet fick ett abrupt slut då det kom fram att Niklas varit otrogen mot Julia vilket de berättade om på sina sociala medier. 

"Bara vänner"

Niklas har under senaste tiden setts umgås flitigt med PH-puman Hannah Klostermann. Hannah vann Paradise Hotel 2019 och valde att kasta kulan som gjort att hennes partner Jesper Bengtsson åkte hem lottlös från tävlingen. 

Hannah blev första svenska kvinna att kasta kulan. Bildkälla: TV3

Hannah och Niklas har synts gosa ordentligt på Instagramstories i en rad gulliga videos. De kommenterar också varandras bilder flitigt. 

Men nu berättar Hanna att de bara är vänner. 

De gulliga kommentarerna haglar på profilernas Instagrams. Bildkälla: Instagram

"Jag och Niklas är inte tillsammans. Vi är bara väldigt nära vänner", skriver hon på sin Instagram.