Här är alla bönderna i "Bonde söker fru" 2020

- 02/04/2020, 12:15

​Lär känna den dansande köttbonden Eric, countryartisten Patrik och hästbonden Linn – de är några av de färgstarka bönderna i TV4:s femtonde säsong av det omåttligt populära "Bonde söker fru".

Redan den 9 april får tv-tittarna bekanta sig med de nya bönderna i "Bonde söker fru". Då sänds nämligen det första castingprogrammet där vi får oss en närmare titt på utbudet av bönder från Sveriges alla hörn.

Två av de kärlekssugna bönderna vi kommer att få bekanta oss med i höst är skogsbonden Patrik Fernlund, 32, från Kråksjö. 

Förutom att jobba i skogen och snickra på sitt hus så har han en sidokarriär som countryartist. Patrik beskriver sig själv som en riktig romantiker som drömmer om att gifta sig. Hans mål är att hitta en trygg kille som vill dela livet på landet med honom...

Linda Lindorff
Linda Lindorff är programledare för "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

En annan bonde vi definitivt kommer se och höra mer om är den 28-åriga hästbonden Linn Regild från Färingsö. Hon kallar sig själv en "lantis" och vi hittar henne allt som oftast i stallet. 

Precis som Patrik så söker hon en trygg man – men som kan få med henne på äventyr då och då.

Lär känna alla bönderna i klippet ovan!


Castingprogrammet sänds 20:00 torsdagen den 9 april på TV4, TV4 Play och C More. Ansökan är öppen redan nu – här kan du skriva brev till bönderna.

Bonde söker fru 2020 har premiär under hösten.