Stockholm

Dotter brutalt nedslagen av tre män: "Nu knäcks min nacke"

Dotter
Dotter berättar om den brutala attacken. Foto: TT

Det är i Lyssnarhjälpen: Music Sessions som Johanna Jansson berättar om den fruktansvärda händelse hon utsattes för en kväll när hon var på väg hem. "Trodde att jag skulle dö".


Läs mer

Dotter, eller Johanna Jansson som hon egentligen heter var nyligen aktuell i Melodifestivalen där hon gjorde succé med låten "Bulletproof". 

Det hela slutade med att hon var två poäng från att vinna men de som tog hem vinsten blev slutligen The Mamas. 

Under fredagen var hon aktuell med ”Lyssnarhjälpen" där hon i en öppenhjärtlig intervju med Peter Jihde lät tittarna lära känna henne bättre. 

Dotter berättar om den brutala attacken som ägde rum 2015. Bildkälla: Ruben Labbe

Bland annat så valde hon att berätta om hur hon blev brutalt rånad av tre män 2015. Någonting som idag gjort henne rädd för att gå ut på kvällen.

– Jag blev överfallen på gatan av tre män. En bet mig i handen för att få loss min mobil, så tog de min väska och höll för min mun och näsa samtidigt som de drog bak min nacke. Jag kände att min stund var kommen och att de skulle bryta nacken på mig, berättar hon. 

– Jag började springa efter då de hade mina nycklar och min astmamedicin. Men tillslut stannade jag då jag har ansträngningsasma. Så jag tog mig hem och ringde polisen. Efter den händelsen vågar jag inte gå ut på kvällarna, så det har verkligen förstört mig men samtidigt fått mig att inse att man inte är odödlig, säger hon. 

Blev antastad i svarttaxi strax efter

Hemskheterna stannade inte där för Johanna. Då hon inte vågade gå hem själv om nätterna började hon att åka en hel del taxi. En kväll efter sitt jobb råkade hon att sätta sig i en svarttaxi. 

– Såklart råkade jag sätta mig i en taxi som inte var en taxi. Så blev jag antastad av han som körde. Då slutade jag att gå ut helt och kände att nej men nu är det nog, berättar hon. 

Se klipp från intervjun i spelaren ovan. 

Lyssnarhjälpen: Music Sessions hittar du på Viafree och Viaplay.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.