Rebecca Stella och Paradise Hotel
Nu avslöjas PH-deltagarnas hemliga kontrakt.

Paradise Hotel-profilernas kontrakt – kan få böta 200 000 kronor

Innan deltagarna kan hoppa in i skandalsåpan Paradise Hotel måste de skriva på ett kontrakt. Nu har Aftonbladet avslöjat både det ena och det andra om kraven i det hemliga kontraktet.


Att vara med i skandalsåpan "Paradise Hotel" är en dröm för tusentals människor varje år. Skapa intriger, dricka drinkar, flörta loss och bättra på brännan är helt enkelt ett koncept som lockar. 

Dessutom kan deltagarna tjäna sig en liten slant på kuppen.

Aftonbladet har tagit del av de hemliga kontrakten, och skriver att ersättningen är mellan 30 000 - 40 000 kronor. Men det rör sig om helt olika summor beroende på hur känd deltagaren är sedan innan. 

Är du något av en kändis innan du kliver in på lyxhotellet så kan din lönecheck sockras lite till.

Lyxhotellet i Mexiko lockar. Bildkälla: TV3

Kan få betala 200 000 kronor i skadestånd

Men om en deltagare bryter mot kontraktet så kan hen få betala ett saftigt skadestånd på 200 000 kronor, skriver Aftonbladet.

Det kan bland annat handla om att deltagaren avslöjar detaljer om inspelningen, programmet eller tv-produktionen. Deltagaren får inte heller vara med i någon annan tv-kanal under tiden som PH sänds.

Att bryta mot kontraktet kan bli en riktigt dyr historia. Bildkälla: TV3

Om deltagaren vill hålla i en podcast eller skriva en bok efter att ha varit med i PH så måste det ha gått nio månader efter att programmet sänts och Nent måste ha fått första "tjing", skriver Aftonbladet.

Andra saker som kan tvinga deltagaren att betala det saftiga skadeståndet är om de är gifta, förlovade, sambos eller i ett förhållande. Inte heller "hemliga" barn är okej att ha undanhållit för produktionen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!