Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peg Parnevik om infekterade bråket med Zara Larsson

- 29/04/2020, 20:41 -

2016 skickade Jesper Parnevik en känga till Zara Larsson på Twitter som fick många att reagera. Dottern Peg Parnevik försvarade dock sin pappa – och sa mindre snälla saker om Zara. I "Nemo möter en vän" berättar nu Peg om konflikten.

2016 hamnade Peg Parnevik och Zara Larsson i en rejäl konflikt på sociala medier. 

Detta efter att Jesper Parnevik skickat en kritisk tweet till Zara Larsson.

"Ryktet säger att det var en man och en kvinna som körde lastbilen, men jag slår vad om att Zara Larssons raserianfall kommer bli 'jag hatar alla män", skrev han, syftandes till terrordådet i Nice 2016. 

Efteråt bad Jesper om ursäkt och sa att han hade ätit starka sömntabletter. Han menade även att han inte kom ihåg att han skrivit tweeten. 

Zara Larsson
Zara Larsson på genrep för Allsång på Skansen 2016. Bildkälla: Stella Pictures

Innan detta hade dock Peg hunnit gå till sin pappas försvar. Bland annat skrev hon att Zara Larsson "använder hat och förklär det som något gott". 

"Klart man försvarar sin pappa" 

I podcasten "Nemo möter en vän" berättar nu Peg om konflikten.

– Det är klart man försvarar sin pappa även fast man visste att han har fel. Jag skulle också sagt 'bullshit' om någon sa 'jag var på sömnpiller', precis som alla andra gjorde, säger Peg i podcasten.

Hon står dock fast vid att det var sömnpillerna som spökade. 

– Min pappa kan inte sova, han har verkligen insomnia, så han har fått väldigt starka sömnpiller, inte typ melatonin som man köper, utan receptbelagda, säger hon i podcasten. 

Peg Parnevik
Peg Parnevik på Allsång på Skansen 2016. Bildkälla: Stella Pictures

Träffades på Allsång på Skansen

Lyckligtvis tog det inte lång tid innan konflikten mellan familjen Parnevik och Zara Larsson var löst. 

Bara några veckor senare uppträdde både Peg och Zara på "Allsång på Skansen". Då var den fientliga stämningen som bortblåst. 

– Sen blev ju allt fine, han bad om ursäkt och hon sa att det var lugnt. Sen sågs vi typ veckor senare när vi spelade på "Allsång på Skansen" samtidigt, så det var ju verkligen fine, förklarar Peg i podcasten. 

Läs även: Peg Parnevik förklarar – därför tar hon nakenbilder