Därför får inte Nicole några pengar av Mcuze: "Jag har ångrat mig"

Efter att ​Marcus "Mcuze" Johansson kastat kulan framför Nicole Wennerström Larsson​ sa han direkt att han planerade att dela sina 100 000 kronor med henne. Men så blev det inte.


Det blev ett rungande avslut på Paradise Hotel 2020. Vinnande ur matchen gick Marcus "Mcuze" Johansson och Nicole Wennerström Larsson, efter att Lisa Sidén fick avgöra den spännande finalen.

Men det var långt ifrån slut där. 

Kulceremonin slutade nämligen med att Mcuze sulade den glimrande guldkulan i marken – redan på 100 000 kronor. Detta betyder att Nicole fick lämna tävlingen utan ett korvöre – medan resten av deltagarna får dela på 400 000 kronor. 

Detta gjorde såklart att deltagarna jublade högt – men som plåster på såren sa Mcuze minsann att han skulle dela sina 100 000 med Nicole som annars skulle åka hem lottlös. 

Mcuze visar upp lappen där Nicole gjort en rad uträkningar som visar hur mycket pengar man får beroende på på vilken summa man kastar kulan. Bildkälla: Viafree

Men hur blev det då?

Jo, i en intervju med Nyheter24 berättar Mcuze att han helt enkelt ångrade sig när han kom hem – och att han därför valt att inte ge några pengar till Nicole. 

– Hon hade ju kastat på mig på 500 000. Så idag är jag inte supertaggad. Jag har liksom inte samma känsla nu som jag hade då. Hade jag fått pengarna dagen efter finalen så hade hon fått pengar, men nu har man hunnit fundera, berättar Mcuze. 

Se intervjun i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.