Mcuze om vad han ska göra för pengarna: "Klipp bort detta"

Det var under gårdagen som finalen av Paradise Hotel 2020 gick av stapeln – och det blev minst sagt ett dramatiskt avslut. Kulan krossades och det blev kaos.


Det blev ett rungande avslut på Paradise Hotel 2020. Vinnande ur matchen gick Marcus "Mcuze" Johansson och Nicole Wennerström Larsson, efter att Lisa Sidén fick avgöra den spännande finalen.

Men det var långt ifrån slut där. 

Slutade i kaos

Kulceremonin slutade nämligen med att Mcuze sulade den glimrande guldkulan i marken – redan på 100 000 kronor. Detta betyder att Nicole fick lämna tävlingen utan ett korvöre – medan resten av deltagarna får dela på 400 000 kronor. 

Mcuze hittade en lapp som Nicole skrivit där hon räknat ut hur mycket pengar hon skulle få – beroende på när hon kastade kulan. Bildkälla: Viafree
Den krossade kulan. Bildkälla: Viafree
Chockade deltagare. Bildkälla: Viafree

Detta gjorde såklart att deltagarna jublade högt – men som plåster på såren sa Mcuze minsann att han skulle dela sina 100 000 med Nicole som annars skulle åka hem lottlös. 

Men – väl hemma ångrade han sig snabbt. 

– Hon hade ju kastat på 500 000. Så idag är jag inte supertaggad. Jag har liksom inte samma känsla nu som jag hade då. Hade jag fått pengarna dagen efter finalen så hade hon fått pengar, men nu har man hunnit fundera, berättar Mcuze i en intervju med Nyheter24

Men vad gjorde han då själv för sin slant?

Svaret blev aningen ironiskt och efter sin utläggning ångrade Mcuze sig och ville ha det hela bortklippt. 

Vad han sa – det ser du i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!