Onsdag 8 Dec
Stockholm

Alia Shawkat pekas ut som Brad Pitts nya flört

Brad Pitt och Alia Shawkat
Brad Pitt och Alia Shawkat träffas väldigt ofta... Foto:

​Skådespelerskan Alia Shawkat har umgåtts väldigt intensivt med Brad Pitt den senaste tiden. Men är de verkligen ett par?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelaren Brad Pitt, 56, kan ha hittat kärleken igen! Efter skilsmässan från Angelina Jolie, 44, år 2016 så har Brad sammankopplats med flera olika kvinnor.

Men nu ryktas han ha hittat "hem". Det är ingen mindre än skådespelerskan Alia Shawkat, 31, som nu pekas ut som Brads nya flört.

– De umgås väldigt mycket. De bor bara 10 minuter från varandra, så Alia cyklar eller promenerar till Brads hem när de har tid att chilla. Det är väldigt organiskt och enkelt, säger en källa till Us Magazine.

Alia Shawkat är mest känd för sin roll i "Arrested Development". Bildkälla: Stella Pictures

Brad och Alia sågs ihop första gången i november 2019. Då gick de på utställning i Los Angeles tillsammans. Alia är väldigt intresserad av konst, och har hjälpt Brad att bli en bättre skulptör.

– Hon har varit vid hans sida i hans ateljé och hjälpt honom spåna fram projekt, säger källan vidare till Us Magazine.

Om de är ett par eller inte vet ingen säkert ännu. Redan i mars skrev Mirror att en person nära Brad berättade att Brad och Alia "bara är vänner" – men den gamla klyschan har vi ju hört förut...

Kommentera
Kopiera länk
Dela