Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har Jesper fått några vinstpengar av Marcelo ännu? Nu svarar han

- 11/05/2020, 12:15 -

Det var under förra årets säsong av Paradise Hotel som Marcelo Peña tog hem vinsten samt alla pengar när han krossade kulan på 500 000 kronor. Löftet – det var ett dela pengarna med Jesper Bengtsson. Men hur har det blivit?

Det var under förra årets supersäsong av Paradise Hotel som spänningen var olidlig hela vägen in i mål. Det som såg ut att bli en vinst för Adam Linárd och Helen Ablatova vände snabbt när sista deltagaren fick lägga sin röst. Och vinnarna blev till allas förvåning Marcelo Peña och Erica Lindberg.

Erica och Marcelo under final. Bildkälla: Viafree

Men det slutade inte där. 

Under den nervdrypande kulceremonin kastade Marcelo kulan i marken på 500 000 kronor vilket gjorde att han blev ensam om att få lägga vantarna på kosingen. 

– Jag ska dela pengarna med Jeppe, sa han då.

Marcelo berättade inför gruppen att han planerar att dela pengarna med Jesper. Bildkälla: Viafree

Men blev det verkligen så?

Det här har hänt

Svaret här är än så länge nej. Jesper har hittills inte fått ett enda korvöre från Marcelo – vilket inte tycks vara en känslig punkt hos Jesper, vilket han berättar om i en Youtubevideo när han gäster Mcuze.

– Man får ju som vinnare pengarna samma månad som finalen visas. Så vi snackade ju om det då. Jag och Marro var ju typ bästa polare och hängde tre-fyra dagar i veckan. Vi hade bestämt oss långt innan inspelningen PH för att samarbeta för att sedan dela på pengarna, berättar Jesper. 

Den gyllene kulan som avgör finalen. Bildkälla: Viafree

– Ja och sen så fick ju du ta smällen under kupan. Då du offrade dig, säger Mcuze. 

Jesper berättar att han fortfarande har ett hopp om att få en slant och att han skulle ta det väldigt hårt om det nu inte skulle bli så. 

– Han sa att vi skulle vänta till april då det var skatteåterbäring. Och nu är det maj men inga pengar har kommit. Ett sånt svek måste jag ändå säga att jag skulle ta väldigt hårt då du satt ett pris på vänskapen. Jag själv hade ju inte tvekat en sekund på att skicka över pengarna när det var det som var sagt, säger Jesper. 

– Jag hoppas att han står fast vid sitt ord... annars skulle det vara sjukt jobbigt, avslutar Jesper.