Alice Stenlöf och Philip Wong
Alice Stenlöf och Philip Wong har gjort slut efter sex år tillsammans. - Foto: Stella Pictures, Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöf i tårar efter fansens ord om Philip: "Storbölar"

Alice Stenlöf och pojkvännen Philip Wong har gjort slut efter sex år tillsammans. I en ny vlogg berättar Alice om känslorna – och orden från fansen.


Det var för bara några dagar sedan som influencerprofilen Alice Stenlöf, 23, berättade att hon och pojkvännen Philip Wong, 26, har gjort slut efter att ha varit ett par i sex år.

De köpte nyligen en lägenhet tillsammans, men den kommer Alice alltså att ta över.

– Jag och Philip har tagit beslutet att flytta isär – och vi gör därmed slut. Så för er som undrar är det jag som kommer att ta över lägenheten som vi köpt. Det här är bland det mest jobbiga jag gått igenom. Vi har varit tillsammans i över sex år vilket betyder att jag varit hans flickvän i hela mitt vuxna liv, berättade Alice i sin vlogg.

Hon berättade även att paret förblir vänner och att de har en jättefin relation, men att de bägge måste testa sina vingar.

Alice Stenlöf och Philip Wong gjorde slut efter sex år tillsammans. Bildkälla: Instagram/philipwong1

"Helt otroliga"

I en ny vlogg berättar Alice om det fina stödet hon har fått efter att hon gått ut officiellt med parets uppbrott.

– Jag vill bara säga tack för alla fina meddelanden jag har fått efter att jag la ut videon om mig och Philip. Ni är helt otroliga. Det är många av er som har fått mig att börja storböla för att ni skriver så fina och betryggande saker, säger Alice.

– Det är som ni förstår en jättekonstig period av mitt liv. Och ni får väl bara hänga med. Jag har ingen aning om vad som kommer att hända. Just nu känns allt bara väldigt tomt. Men det är en del av livet också, säger Alice i vloggen.

Alice berättar om sin strategi – hon ska försöka göra saker som hon mår bra av och inte deppa ihop totalt. Det låter bra tycker vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.