Jesper Bengtssons chockerande avslöjande – angående HK:s kulkross

Det var i finalen av Paradise Hotel 2019 som Hannah Klostermann krossade kulan rakt framför Jesper Bengtssons ögon. Men nu berättar han någonting som vi verkligen inte visste.


Det var under 2019:s första säsong av Paradise Hotel som Jesper Bengtsson och Hannah Klostermann gick vinnande ut ur tävlingen. Hannah och Jesper hade inte direkt byggt några starka band innan de möttes, ansikte mot ansikte i duellen, vilket gjorde att ingen i varken produktion eller publik hade den blekaste aningen om hur det hela skulle sluta. 

Det enda man visste var att båda var redo att när som helst som helst kasta kulan. Och så blev det. 

På 300 000 kronor sulade Hannah Klosterman kulan rakt ned i marken. 

På 300 000 kronor valde Hannah att kasta kulan i marken. Bildkälla: Viiafree

Händelsen blev mer eller mindre historisk då Hannah blev den första tjej som kastar kulan i en svensk Paradise Hotel-final. 

– Jag känner mig så jävla besviken, jag hade räknat ut det här till minsta millimeter. Jag skulle kasta kulan på 500 000...., sa en ledsen Jesper efteråt. 

– Att jag vann, detta var min plan redan från början, sa en nöjd Hannah. 

Gav pengar till Jesper

När Jesper nyligen gästade Marcus "Mcuze" Johansson på hans Youtubekanal berättade han någonting som många inte vetat. Hannah valde nämligen att ge honom en del av vinstpengarna. 

– HK sa att jag skulle få 150 000 – och det fick jag ju inte. Men jag fick litegrann och jag var faktiskt tacksam över det. Vi är vänner idag och jag är väldigt glad över att jag fick lite pengar med tanke på att vi inte hade någon relation till varandra innan, berättar han. 

– Hur gick det med cashen du skulle få av Marcelo då?, frågar Mcuze. 

Marcelo berättade inför gruppen att han planerar att dela pengarna med Jesper. Bildkälla: Viafree

– Han sa att vi skulle vänta till april då det var skatteåterbäring. Och nu är det maj men inga pengar har kommit. Ett sånt svek måste jag ändå säga att jag skulle ta väldigt hårt då du satt ett pris på vänskapen. Jag själv hade ju inte tvekat en sekund på att skicka över pengarna när det var det som var sagt. Jag hoppas att han står fast vid sitt ord... annars skulle det vara sjukt jobbigt, säger Jesper. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.