Elsa Ekman om graviditeten: "Märkte på gymmet"

Det är i det senaste avsnittet av "Det skaver" som Elsa Ekman går ut med att hon ska bli mamma. "Är verkligen superglad", berättar hon.


Influensern och poddstjärnan Elsa Ekman, 33, är gravid. Detta har hon nu gått ut med på både sin Instagram och i podden "Det skaver" som hon har tillsammans med Nadia Kandil och Cassandra Klatzkow.

Elsa Ekman. Bildkälla: elsaekman/intsgaram

– Ja, jag ska bli mamma. Jag är i vecka 19 och mår väldigt bra. Men att man ska bli förälder och gå på föräldramöte är ju helt sjukt?, säger Elsa. 

Hon berättar även att det var under ett pass med en personlig tränare som hon insåg att hon kanske var gravid. 

Elsa Ekman visar upp babylyckan. Bildkälla: elsaekman

– Jag och min pojkvän har inte skyddat oss men vi har inte prickat ägglossningar. Så vi sa att om det sker så behåller vi det. Jag tränade varje morgon med en PT inför en produktion i London. Men så märkte jag att jag fick så ont i mina bröst under vissa övningar. PT:n skämtade då om att jag kanske var gravid. Då insåg jag att jag att det kanske kunde vara så, säger hon. 

Under alla hjärtans dag så köpte Elsa ett graviditetstest och såg då att hon var gravid. 

– Det känns helt fantastiskt och ska bli jättekul, berättar hon. 

Pojkvännen heter Sami Tahir och blev även han superglad när han tog emot beskedet.

– Han vill ju att vi har en stor "gender reveal" när det kommer rosa och blått konfetti för att visa om det blir en tjej eller kille, skrattar Elsa. 

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.