Stockholm

Exklusivt: Laila Bagges nya besked om barnplanerna med Korosh

Laila Bagge är just nu aktuell med fjärde säsongen av Lailaland. I en intervju med Nyheter24 berättar hon nu lite om säsongen och hur hon känner kring barnplanerna med Korosh.


Laila Bagge, 47, är just nu högaktuell med en ny säsong av Lailaland. I programmet får man följa med i Lailas vardag när det kommer till karriär, familj, kärlek, vänner och allt däremellan. 

Laila och Liam är aktuella med sin fjärde säsong av Lailaland. Bildkälla: Stella Pictures

Någonting som tittarna också fått följa med på är Laila och pojkvännen Korosh Kananians, 29, kamp om gemensamma barn. Laila har sedan tidigare barnen Liam Pitts och Kit Wahlgren från två tidigare relationer. 

Paret har försökt att skaffa barn i ett par år men dessvärre utan lycka. 

Laila och Korosh i Lailaland. Bildkälla: Viafree

I en intervju med Nyheter24 berättar nu Laila att det hela tagit stor fokus från familjen och att de nu valt att sätta det hela på paus.

– Det är nog större chans att Liam skaffar barn just nu haha. Nej men vi har satt det hela på paus för att det blivit så mycket fokus på det. Så vi satar på vårt hudvårdsmärke nu istället, det är vår bebis just nu. 

– Fast vadå. Det ni satsar på är väl inte paus? Utan ni satsar väl på att stänga av?, säger Liam

– Det kan vi prata om sen, säger Laila. 

Så träffades Korosh och Laila

Laila och Korosh har varit ett par sedan år 2015. Första gången de träffades var i baren på den  lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015.  

– Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt...., har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Laila var nybliven singel och trivdes bra med det. Och inte var hon heller särskilt sugen på att hänga på Riche den här kvällen.

Korosh och Laila på Riche. Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, berättade Laila i podcasten "Vad har Hänt?" 

Korosh ville inte svara på frågan och tyckte helt enkelt inte att åldern spelade någon roll – men Laila stod på sig och hävdade att åldern visst var viktig. Så Korosh drog en vit lögn – han sa sin ålder men la till fem år på sin verkliga ålder.

Senaste nytt

Kanye West: Jag är inte längre antisemit

Publicerades: 2 timmar sedan

Nilla Fischer först ut att lämna "Let´s dance"

Publicerades: igår 22:56

Påven återlämnar delar av Parthenon

Publicerades: igår 19:20

"Stranger things"-skådespelare bokdebuterar

Publicerades: igår 18:42

James Hetfield om Metallica: Medelmåttiga

Publicerades: igår 13:00

Manustjuv slipper fängelse

Publicerades: igår 12:22

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.