Så såg Elena Belles mamma ut när hon var ung

Elena Belle delar med sig av en bild där hon som bebis ligger bredvid sin mamma – som är bländande vacker.


Elena Belle, 35, har gått igenom en väldigt svår tid de senaste månaderna. 

Det var lördag den 29 februari som hennes make Michael Theanne kollapsade nära sitt hem i Los Angeles. Han hade då varit på en hajk med sina hundar. 

Hon berättar att det ringde på dörren, och när hon öppnade stod hennes grannar där. De berättade att Michael hade ramlat. Elena skyndade sig ut mot ambulansen men stoppades halvvägs. Hon fick då veta att han gått bort. 

Michael Theanne och Elena Belle. Bildkälla: Stella Pictures.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, säger Elena Belle till Expressen.

Elenas mamma och syster flög raka vägen till Los Angeles för att finnas där för sin familjemedlem. 

På Instagram har Elena berättat hur mycket familjens stöd betytt för henne. Bland annat så publicerade hon en bild på mamman Angela Parada, 52, där hon skrev ned sina känslor. På bilden syns även Elena – som liten bebis. 

Mamman är 17 år på bilden. 

Elena tillsammans med sin mamma. Bildkälla: officialelenabelle
Elena tillsammans med sin mamma. Bildkälla: officialelenabelle

På mammans födelsedag passade Elena även på att hylla sin mor med en något nyare bild.

"Jag älskar dig mamma. Du är den starkaste mest omtänksamma människa jag vet. Tack för att du alltid finns där för mig och älskar mig för den jag är", skriver Elena

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!