Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy
Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy skiljer sig nu.

Skilsmässa för Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy

Säg den lycka som varar. Efter att ha varit ett par i åtta år och gifta i fem år så går nu Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy skilda vägar.


"Huset fullt"-stjärnan Mary-Kate Olsen, 33, och den franska bankiren Olivier Sarkozy, 50, gifte sig år 2015. Då hade de dejtat varandra i tre år. Men nu går paret skilda vägar.

Det ser ut att bli en blodig skilsmässa. Oliviers advokater har skickat ett brev till Mary-Kate där det står att hon innan den 18 maj ska ha tagit sitt pick och pack och lämnat deras lägenhet i New York, skriver Vanity Fair.

Olivier Sarkozy och Mary-Kate Olsen har varit ett par i åtta år och gifta i fem år. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Enligt Tmz så hävdar Mary-Kate att Olivier försöker tvinga ut henne ur lägenheten. Han ska även ha sagt upp deras hyreskontrakt utan hennes vetskap, skriver Tmz.

Mary-Kate vill att domstolen ska skynda på hennes ärende så att hon kan få fram till den 30 maj på sig att flytta ut. Oliviers advokater har inte svarat på hennes önskan, skriver Tmz vidare.

I det här huset i New York har paret bott. Nu vill Olivier att Mary-Kate ska lämna lägenheten. Bildkälla: Stella Pictures.

Sarkozy, som är sjutton år äldre än Mary-Kate, är halvbror till den tidigare franska presidenten Nicolas Sarkozy.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 10 kändispar med stor åldersskillnad. Läs mer här.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!