Alice Stenlöf och Philip Wong
Alice Stenlöf och Philip Wong har gjort slut men är fortfarande vänner.

Alice Stenlöfs nya besked om relationen med Philip Wong

För en vecka sedan stod det klart att Alice Stenlöf och Philip Wong har gjort slut med varandra. Sedan dess har Alice fått många frågor om relationen – och nu väljer hon att svara.


Det var för bara en vecka sedan som influencerprofilen Alice Stenlöf, 23, berättade att hon och pojkvännen Philip Wong, 26, har gjort slut efter att ha varit ett par i sex år.

De köpte nyligen en lägenhet tillsammans, men den kommer Alice alltså att ta över.

– Jag och Philip har tagit beslutet att flytta isär – och vi gör därmed slut. Så för er som undrar är det jag som kommer att ta över lägenheten som vi köpt. Det här är bland det mest jobbiga jag gått igenom. Vi har varit tillsammans i över sex år vilket betyder att jag varit hans flickvän i hela mitt vuxna liv, berättade Alice i sin vlogg.

Hon berättade även att paret förblir vänner och att de har en jättefin relation, men att de bägge måste testa sina vingar.

Alice Stenlöf och Philip Wong gjorde slut efter sex år tillsammans. Bildkälla: Instagram/philipwong1

"Vi tycker om varandra väldigt mycket"

I en ny vlogg berättar Alice att hon har fått många frågor som handlar om huruvida hon och Philip är ett par igen. Detta då de fortfarande bor tillsammans och går och tränar ihop.

– Men nej det är vi ju inte, säger Alice.

Hon berättar att de är bästa vänner och att de respekterar varandra.

– Vi tycker om varandra väldigt, väldigt, väldigt mycket. Vi gör det här på vårat sätt. Vi gör det så ostelt som möjligt. Vi vill ju umgås med varandra, förklarar Alice.

Alice Stenlöf berättar nu om sitt breakup. Bildkälla: Stella Pictures

Alice har även reagerat på att det är väldigt många som har kommit med åsikter om hur ett förhållande och ett breakup ska se ut.

– Det ni ska veta i det här är att vårat breakup inte kommer att se ut som något ni har erfarenhet av. Allas relationer är så jäkla olika. Så hur vi väljer att hantera det här är helt upp till mig och Philip. Jag önskar bara att ni inte ifrågasätter saker, säger Alice.

Hon förklarar att hon tar det i den takt de vill och att de har en del praktiska saker att hantera. 

Bland annat ska Alices nya lägenhet skrivas över helt på henne. Något som hon tycker känns skönt, för då kan hon snart lämna de praktiska detaljerna bakom sig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!