Torsdag 29 Jul
Stockholm

Paolo Robertos flickvän Elin stöttas efter inlägget på Instagram

Det var under natten till fredag som Paolo Roberto greps i centrala Stockholm under en razzia. Nu möter flickvännen Elin Härkönen starkt stöd på Instagram från människor över hela landet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Natten till den 15 maj slog Norrmalmspolisen och polisens människohandelsgrupp till med en razzia mitt i centrala Stockholm. Utanför en lägenhet på Grevgatan på Östermalm så greps Paolo Roberto, 51, för sexköp. 

Under fredagen publicerade Paolo ett inlägg på Instagram där han skrev att han tagit ett dumt beslut under natten som kommer att kosta honom allt. 

"Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig", skrev han då. 

Senare under dagen bekräftade han att han köpt sex. 

Del av det som Paolo Roberto publicerade på sin Instagram under fredagsmorgonen.

Under fredagseftermiddagen berättade Paolo för TV4 att sexköpet har att göra med övergrepp han utsattes för som barn och att han lever med självskadebeteende. 

– Jag har alltid haft självskadebeteende i mitt liv. Det grundar sig i övergrepp jag blev utsatt för som liten. Det hålet kan bara stängas med smärta, säger han till TV4, enligt Expressen.

Flickvännen möter starkt stöd

Elin Härkönen, 25, som varit i en relation med Paolo under de senaste två åren publicerade under fredagsnatten ett inlägg på Instagram där hon skrev "Aldrig känt mig så tom". Under loppet av några timmar har kommentarsfältet fyllts av stöttande kommentarer där människor peppar Elin och skriver att hon kommer att klara sig ur den rådande situationen.

Elin har vidare inte kommenterat händelsen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela