Onsdag 22 Sep
Stockholm

Isabella Löwengrip: Därför tog det slut med Erik Selin

Isabella-Lowengrip-berattar-varfor-det-tog-slut-med-Erik-Selin
Isabella Löwengrip berättar varför det tog slut med Erik Selin. Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT, Instagram/isabellalowengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip och fastighetsmiljardären Erik Selin gjorde slut i januari. I en intervju med Aftonbladet berättar Löwengrip om den kaotiska hösten som ledde fram till uppbrottet, och varför paret gick skilda vägar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I juli 2019 stod det klart att Isabella Löwengrip, 29, hittat kärleken i fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. 

På både bloggen och i sociala medier hyllade Löwengrip den nya pojkvännen. 

– Jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet, sa Löwengrip till Expressen i november. 

Gjorde slut i januari 

I januari 2020 tog dock kärlekssagan slut.

På Instagram berättade Löwengrip om beslutet att gå skilda vägar men att hon och Selin skulle fortsätta vara vänner.

Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I en ny intervju med Aftonbladet berättar nu Löwengrip mer detaljer om uppbrottet.

"Jag mådde så extremt dåligt" 

September 2019 gjorde Expressen en stor granskning där det framgick att Löwengrip blåst upp siffrorna för sina sociala medier. 

Löwengrip har tidigare berättat för Svenska Dagbladet att hon förlorade 80 procent av sina kunder efter granskningen, och att hon i allmänhet mådde mycket dåligt.

För att rädda ekonomin sålde Löwengrip sin lyxvilla, sparkade personal och sålde Löwengrip Beauty till den norska skönhetskoncernen Dermanordic. 

Lisa Arfwidson/SvD/TT

I intervjun med Aftonbladet berättar Löwengrip att det inte går att ha en relation när man mår dåligt, och att det var därför det tog slut med Selin.

– Det var också därför min tidigare relation tog slut, för att jag mådde så extremt dåligt. Jag var tvungen att fokusera på mig själv. Just nu känns det som att det är en lång process innan jag kan ha en relation igen, säger Löwengrip till Aftonbladet

Läs även: Löwengrips ekonomiska krasch: Förlorade en miljon i månaden

Kommentera
Kopiera länk
Dela