Prinsparet bryter med Paolo Roberto

Enligt Svensk Dam har prins Carl Philip och Sofias stiftelse valt att bryta med tv-profilen Paolo Roberto efter att han erkänt köp av sex.


Det var under fredagsförmiddagen det kom fram att Paolo Roberto, 51, åkt fast i en razzia på Östermalm. Senare under fredagen erkände Roberto att han köpt sex. 

– Jag hittade det smutsigaste som finns. Jag ville döva hålet som finns hos mig, sa Roberto senare i en intervju med Jenny Strömstedt

Paolo Roberto erkände i TV4 att han köpt sex. Bildkälla: TV4

Coop och ICA har nu slutat att köpa in Paolos varor till sina butiker och har även plockat undan befintliga varor som funnits i butikerna. 

Flera andra företag som hade samarbeten med Paolo Roberto valde också att avsluta sina samarbeten, som exempelvis K-Rauta och radiostationen Rix FM.

Prinsparet bryter

Paolo har tidigare varit en av frontfigurerna för prins Carl Philips, 41, och prinsessan Sofias, 35, stiftelse och dess arbete för ökad förståelse för personer med dyslexi.  

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip. Bildkälla: TT

Men efter att han i fredags erkände att han köpt sex har stiftelsen plockat bort Robertos namn och bilder från sin sajt. Enligt Svensk Dam har prinsparet valt att bryta sitt samarbete med Paolo Roberto.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/