Söndag 1 Aug
Stockholm

Adeles PT avslöjar sina bästa knep – efter kroppsförvandlingen

Sångerskan Adele har blivit väldigt omskriven efter sin extrema viktminskning. Men nu berättar hennes PT hur det egentligen ligger till.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Superstjärnan Adele, 31, har på senare tid hon blivit omskriven för sin enorma viktminskning. Totalt ska hon ha gått ner 30 kilo. Enligt Daily Mail bestämde sig Adele att göra den stora förändringen för att hon ville vara mer hälsosam för sonen Angelo, 7.

Adeles fans har flera gånger blivit helt chockade då hon synts på nya bilder – detta då hon är helt oigenkännlig. Det har även ryktats att Adele skulle ha gjort skönhetsoperationer.

Adele har gått igenom en riktig förvandling.

Men enligt Adeles personliga tränare, Pete Geracimo, så har sångerskans kroppsförvandling gått till på ett hälsosamt sätt och har ingenting med svält eller späkning att göra. 

– Jag promotar inte pulver piller eller konstiga dieter. Du ska träna, äta sova och må bra. Att under en längre period följa goda rutiner är A och O, säger han till Insider.

Geracimo har specifikt tre stycken punkter som han menar att man ska följa om man vill förändra sin hälsa och livsstil. 

1. Att äta välbalancerat och efter en matplan. 

2. Att regelbundet motionera och under passen få upp pulsen ordentligt. Samt att inte vara rädd för att gå utanför ramarna när det kommer till träning. 

3. Sömn. Att sova är livsviktigt för återhämtning och gynnar både kropp och psyke. 

Men sedan det viktigaste av allt – att göra detta till en hälsosam livsstil och inte använda som "en tillfällig lösning". 

När Geracimo såg att det stormade runt Adeles viktminskning gick han ut med ett långt meddelade på Facebook där han skrev att man inte ska ösa hat på människor som sätter upp mål – och sedan når dem. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela